mandag 16. mai 2016

Biltema lakk koder

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Bilmaling og lakk som fjerner spor etter steinsprut og holder bilen pen og pyntelig i lang tid. Stort utvalg og lave priser!


Velkommen til Mitt Biltema. Lakk - koder på biler. Mange leter etter karosserideler i samme lakkfarge som det de har, for å slippe å måtte lakke om.


Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen. Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. Står også litt om hvor på bilen lakk koden er plassert.


Pensel, i boks eller presset i sprayboks. Noen som har erfaring med 2K polyuretan båtlakken til biltema ? Skal lakkere noen felger svart, og biltema har svart 2K lakk som egentlig er beregnet til båt. For å kunne lage lakk til din bil må vi ha lakkoden. Koden står i de fleste biler, men står på forskjellige steder alt etter produsent, modell og årgang. Delelageret hos din lokale forhandler kan også gi deg koden ut fra bilens registreringsnummer.


På de fleste fargene er det nyanser. K lakk til troktorer og industri, blandes også i RAL koder ! Blir snart tilgjengelig i nettbutikken! Hvis du trenger det NÅ så er det bare og ringe og bestille. Ska lakke noke lite (vinsjen min) i samme farge som bilen.


Biltema har jo bra sortemang med spraylakk på boks, og kan hende dei ha fargen min også. Funker d like bra som dyrare lakk , eller bør man styre unna? Our website use cookies. By using the website you are agreeing to out cookies policy. Click here for more information.


Skinnende ny lakk , feiende flott og totalt ubrukt interiør og den spesielle og eksklusive ny-bil-lukten. Holder det med lakk -koden til bilen, og et besøk hos den lokale. En kjapp gogling på det ga meg mange forskjellige lakk koder , vet. Nevada Nevada Standard Brown.


Colorado Colorado Standard Orange. Condorgelb Condor Yellow Standard Yellow. Manila Manila Standard Ivory. Tampico Tampico Standard Beige. Sahara Sahara Standard Beige.


Hellelfenbein (Taxi) Light Ivory Standard. Vi fører det meste av produkter du skulle trenge til billiakkering. Vi har i hovedsak to lakkmerker i Kapci Coatings og HB Body, vi suplerer også med endel. Fyll inn i et eller flere søkefelt for å finne lakk til din bil.


Finner du din kode, klikk på kjøp-knappen for å bestille. Mangler KJØP-knappen er lakken ikke lenger lagervare, eller er gått ut av produksjon. Legg inn hele, eller deler av koden. Du kan da bestille egenprodusert lakk her. People are truly our strength, and improvement comes with constantly enriching our skills to deliver the Biltema mission and values.


Karosseri, lakk og bilpleie: Fant en fin side her, er ikke sikkert alle har sett den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg