torsdag 5. mai 2016

Male huset svart

Male huset svart

Komplett penselsett i div størrelser og syntetisk bust. Nå skal det sies at dette huset er nytt og moderne, og den sorte fargen er gjennomført mtp alt fra hagemøbler til planter og annen pynt. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene med farger på hagemøbler og pynt, de har liksom funnet sin stil, som passer både dem, huset og nabolaget for øvrig. Sjekk at svart kler huset ditt. For personer som har lik timelønn som malere, lønner det seg å male selv hvis man er minst prosent så effektiv som maleren.


Male huset svart

Hvis man bruker fire ganger så lang tid på å male huset som en maler, vil det lønne seg å gjøre det selv (forutsatt at man ikke misliker malearbeid intenst). Denne verdiskapingen er skattefri. Store hus kan med fordel males i noe mørkere farger.


Mørke hus fremstår som mindre ruvende enn hvite og lyse hus. Spill på lag med naturen, og husk at mørke farger ofte gir en mykere overgang til vegetasjonen rundt boligen. Last opp bilde av ditt eget hus. Med den nye appen Jotun ColourDesign kan du laste opp bilde av ditt eget hus og.


Hva gjør lyse farger med inntrykket av huset ditt? Lyse hus gjør at huset oppfattes som større enn det faktisk er. Har du et lite hus , vil det virke større hvis du maler det i en lys farge. Store, ruvende hus vil virke enda større hvis de males lyse, og kan derfor med fordel males mørkere. Hvor passer lyse hus best?


Ulempen med mørke hus er rett og slett at fargen falmer fortere. Men at du må male hvert år er jo bare tull. Forskjellen er ca slik Ved bruk av f,eks dryolgin ekstrem hvit, må males ca hvert 12år. RIS : Styrtrike Jonas Gahr Støre høster massiv kritikk for å ha brukt polske håndverkere til å male huset sitt på Oslos beste vestkant.


Male huset svart

Nå males husene grå – over hele landet, i bygd og by. Her er den ultimate guiden til hvordan velge riktig utendørsfarge! Når man skal velge farge til husets fasade er det en del ting man bør tenke på. En utendørsfarge er jo tross alt en farge man skal leve lenge med. Vi pleier å si at fargevalget du gjør på ditt hus , er naboens blikkfang.


Huset skifter karakter. Når du skal male huset gjelder det å velge riktig maling. Bestill hotell i Male By. Se bilder, les kundeomtale og book! Reserver ditt Hotell i Male online.


Male huset svart

Før du skal male om huset , må du ta en beslutning med hensyn til valg av farge – rødt, gult, og hvit som husfarge har lange tradisjoner i Norge. De siste årene har også grå og svarte hus blitt svært vanlige. Har høyrt skrekkhistorier om folk som har leigd nokon til å male huset svart for ein billig penge.


Resultatet blei då at hobbymalaren tynna ut malinga med whitesprite slik at den var lett og rask å smøre utover. Då såg huset vedlig fint ut til whitespriten hadde tørka ut og malinga flassa av. Tid for å male om huset ? Les mer om våre profesjonelle tips om hva man bør tenkte på når man skal velge farge, og se våre vakre og inspirerende paletter som Nordsjös fargesjef har laget for fasader og husets detaljer.


Vær spesielt nøye med vasking før huset skal males , og velg en maling av god kvalitet. Lyse farger får oftere problemer med svertesopp fordi den lyse fargen har lavere temperatur. Velger du mørk husmaling slipper du lettere unna. Hvis huset er malt fra før, kan du fint vaske én dag og male den neste. Det tåler også ei lita skur dagen før maling, men har det striregnet kan du med fordel vente en dag ekstra.


Produktene du trenger for å male utendørs kan du lese mer. Vi skal male huset i sommer. Siden det er minst år siden sist gang huset ble malt utvendig av en tidligere eier, er det på tide å svinge penselen igjen. De som har greie på både maling og hus , anbefaler at huset vaskes en gang i året. Det har ikke vi gjort, så det må derfor til en grundig vask før vi kan sette i gang med å male.


Hvit maling kan holde i år før du maler (også gammel type) Mørke, kraftige gule, grønne, blå og røde vil ofte etter 5-år ha blitt så blasse at du begynner å føle for å male igjen. Beskyttelsen er der fortsatt, men av estetiske grunner ønsker vi å male. Når det kommer til maling av hus , som ved andre maleprosjekter i huset , så er det mange faktorer som kan påvirke kostnaden og prisen.


Selv om prisen for et prosjekt utført av en maler vil variere betydelig, ser vi i vår prosjektdatabase at de fleste boligeiere betaler omlag kr 50i snitt når de får malt huset av en proff maler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg