mandag 23. mai 2016

Grå jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Grå jotun

En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Trenger du hjelp til å finne riktig farge,. En kjølig blåaktig grå tone. Marine, Protective and Powder Coatings.


Det gjør at fargen ikke blir. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone.


Denn vil oppleves som behagelig og blå. Den ultimate blåtone. Se den inntil både beige og grå farger. Tøff som en mørkere innslag på et blått barnerom er den og! En dempet brunbeige tone.


Denne er mer beige enn grå , men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler.


Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Kjøligere grå og blåtoner. Enkelte har stram og moderne arkitektur, kanskje med elementer av betong og stål.


Kanskje med beliggenhet blant fjell, hav og svaberg. Da kan de kjøligere fargetonene fungere godt. I år lanserer vi nye, flotte farger i både JOTUN DryTech Mur og TREBITT Terrassebeis! Blant murfargene tilbyr vi nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger.


Grå jotun

Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg