onsdag 11. mai 2016

Maxikjole svart

Maxikjole svart

Ta en titt på sesongens modeller og finn din perfekte kjole! Siste mote til riktig pris. Finn din favoritt på ellos. Maxikjoler hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens maxikjoler til dame i mange ulike modeller og forskjellige farger.


Shop enkelt online hos Ellos. Flott maxikjole i en deilig viskosekvalitet med et flott og dekorativt mønster. Den har kutt i bunnen som gir et flott og feminint fall. Fastsydd bånd under bysten foran som knytes i ryggen.


Vide, korte ermer med innvendig strikk for rynkeeffekt. Med stretch, smidig, lett glanset trikotmateriale. Matchende underkjole. Farge: Svart med blomstermønster i okerPassform.


Maxikjole svart

Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen timer. Blomstrete maxikjole med en luftig, avslappet passform og flortynt materiale.


Når passer det å bruke den? Okei, aller først – hva slags maxikjole er du sugen på? Det finnes jo så mange å velge mellom, så vi tar det fra begynnelsen. Først bør du finne ut hva slags arrangement du vil bruke kjolen på! Om du velger å gå for en pyntet look, eller om det er en mer diskret hverdagskjole som trengs.


Maxikjole svart

Ved å klikke videre på nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. Spar opptil på Kjole. Se kjoler fra de største nettbutikkene og sammenlign pris. Fri levering til Norge!


Luftig, svart maxi-kjole med heldekkende mønster, myke prikker og flortynt materiale. Den avslappede passformen gjør denne kjolen like komfortabel som den er elegant. Før kr 99spar kr 6997. Produktet er dessverre utsolgt på webshoppen, klikk på lagerstatus for.


Maxikjole svart

Denne sesongen kommer kjoler og omslagskjoler i ull, strikk, fløyel og denim for fullt. Velg din kjole til fest og hverdag, med blomster, fjær og paljetter. Vi har et stort utvalg formende undertøy som bodyer, korsetter og BH-er i vår nettbutikk. Formende undertøy kan gjøre underverker for figuren og skape en flott silhuett i din maxikjole.


Vi har mote for damer og herrer i alle prisklasser. En flott maxikjole trenger ikke koste en formue. Lange kjoler til enhver anleding: bohemske og romantiske maxikjoler eller formelle og elegante aftenkjoler. Se utvalget hos bonprix.


Sammenlign svarte maxikjoler til dame og finn den beste prisen. Kjøp klær på nett fra dine favorittbutikker. Bruk sommerkjolen sammen med sandaler og en stor hatt.


Laget i glatt elastisk materiale. Lekker lang svart kjole med regulerbare tynne stropper, brystinnlegg og strikk kant i ryggen så kjolen sitter pent på. Kjolen er pyntet med glitrende perler under.


Alltid gode tilbud og rabatter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg