onsdag 4. mai 2016

Iittala ultima thule

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Vi har sykkelvogner og stativer. Handle enkelt på nett! Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer!


The jubilee marks years of untouched Nordic wilderness captured in the form of glassware.

HØSNYHETER: Nå i disse dager bobler og syder det i interiørbransjen. Det er nemlig på denne tiden høstnyhetene presenteres. Sen orgaaninen pintakuvio tunnistetaan ympäri maailmaa muotoilijamestari Tapio Wirkkalan erehtymättömäksi kädenjäljeksi. Lasi saa elävän pintansa tekniikalla, jossa sula lasimassa hakee muotonsa kaiverretuissa muoteissa. Populært og trendy servise i friskt stripemønster.


Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, er ildfast og kan fryses, noe som gjør det ekstremt brukervennlig. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager!


Populære merkevarer til sterkt redusert priser.

Designen speiler de tusentalls timer som ble brukt til å foredle glassblåsingen for å få fram riktig effekt. Les tester og omtaler før du kjøper. Only left in stock - order soon. Hvis du har fulgt en lenke hit , kan du kanskje gå tilbake og rette den så den peker direkte til riktig artikkel. Bli den første som omtaler dette.


Jeg har flotte og feilfrie glass for salg. Fantastiske glass som også funker godt som brusglass. Gode m, solide glass som er gode å holde. En topakk av de her glassene koster 49.


Glassene er fortsatt i produksjon, men ble opprinnelig laget for flyselskapet Finair. Hans bidrag til finsk form omfatter alt fra glassprodukter til utforming av sedler og grafikk. Ultima Thule vannglass 2-stk. Unikt drikkeglass fra Iittala. Ikke heller hans arbeider for Iittala.


Det brøt med tidens konvensjoner, og spenner fra helt subtilt til rått og brutalt. Inspirasjonen til glasset fikk Wirkkala fra Lapplands smeltende. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Sammenlign tilbud fra Iittala.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg