tirsdag 10. mai 2016

Løkenbunad hvit

Vi selger kvalitets og rimelige bunader. Kun norske materialer og tradisjoner. Kontakt oss gjennom mail, chat eller telefon. Klassisk livkjole i to-skaft, med brede løse folder i midjen, livet lukkes med tre par forgylte sølvhekter.


Løkenbunad hvit

Stakken er prydert med en bred blomsterbor de samme broderiene går igjen på livet. Lages i sort, blå eller hvit. Alt sølv kommer i tillegg. Løkenbunad svart, blå og hvitt. Livet er i samme farge og kvalitet som stakken.


Hvit linskjorte med broderi. Vesken kommer i samme kvalitet og farge som stakken. Håndbrodert hårbøyle kommer i samme kvalitet og farge som stakken. Skjorten er i hvit lin med blomsterbroderi i hvitsøm på krage, mansjetter og langs halssplitten, og det er valgfritt om man vil ha stående eller liggende krage. Broderiet er i lin og består av platt søm, kontursting, kjedesting, vestmannrenning, austmannarenning og trådtunger.


Løkenbunad hvit

Til bunaden finnes det Cape eller jakke som ytterplagg. Capen er dobbelt ullstott i enten sort eller blått. Husk at det må tas mål av bunaden før produksjon, slik at når bunaden er ferdig syd passer den perfekt til den som skal bære bunaden. Har du allerede ferdige mål for bunaden, så holder det med at du gir oss målene det skal sys etter.


Baby og barnebutikk på nett- og festdrakter til barn og voksne. Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder. Bunaden lages i blått eller svart stoff og har ullbroderier på forstykket og ryggen.


Løkenbunad hvit

Broderiene til bunaden er utarbeidet av Halvdan Arnesen. Skjorta er i hvit lin og har broderte motiver på krage, bryst og armlinninger. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør.


Vesten kan lages i flere alternative brokadestoffer. Den er kantet med vevde bånd og dekorert med sølvbånd på ryggen. Det hører også med et nydelig, tradisjonelt skaut i hvit lin med farget broderi, men ikke alle velger å bestille dette med bunaden. Norges største presentasjon av bunader. Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk.


Løkenbunad hvit

Det er også trådtunger rundt kantene på krage og mansjetter. Du kan også bruke nuperelleskjorte eller Embla bunadskjorte. Strømpene skal være svarte eller blå.


Vi anbefaler forgylt sølv fra Espeland Gullsmed som du også kan få kjøpt hos Embla bunader. Sølv vil komme i tillegg, send epost om tilbud om ønsket. Det indre skrinet er lufttett og i tre etasjer.


Vi har hentet det vakre mønsteret fra veska. Sølvet holder seg blankt og fint i lang tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg