onsdag 4. mai 2016

Atlantis våtromstapet

Våtromstapet - landets laveste priser og raskest mulig levering. Rask levering og rimelige priser. Resultatet blir omtrent det samme, og svært slitesterkt. Våre baderom- og kjøkken tapeter selges per rull. Vi tilbyr produkter fra merkevarene Atlantis , Storeys og Borge som begge vektlegger høy kvalitet for en rimelig penge.


Se våre produkter nedenfor. I den nye Aqua kolleksjonen finner du flotte, trendy tapeter til de ulike våtrommene i huset, med bla. Målene er x mtr pr rull. Se på nettsiden for fullt utvalg og priser.


Pris fra 69- pr rull. All våtromstapet har fiberbakside, så tapetet skal ikke fuktes før oppsetting. Du kan få alt fra klassiske flismønstre og blomsterranker til referanser til røff og litt industriell struktur.


Hos MAXBO finner du et utvalg av våtromstapet som beskytter veggene mot fukt. Kjøp på nett eller i butikk. I skjøtene brukes en kaldsveispasta for forsegling. Bråthen anbefaler å grunne med våtromsgrunning under tapetet.


Man kan også bruke en matt, oljebasert maling. Det viktige er at man ikke bruker membran for keramisk flis under tapetet, sier Ingvar Bråthen, som mener markedet for våtromstapet er ganske stabilt. Fra Sverige kommer for eksempel Eternowall, verdens første våtromstapet med membran og tapet i ett. De fleste våtromstapet skal ikke brukes på steder med direkte vannsprut, men kan brukes på vegger i våtrommets tørre soner. Her ble det lagt fliser i dusjen og på gulvet og tapetsert på veggene.


Atlantis våtromstapet

Det finnes noen vinyltapeter som anbefales til bruk i våt sone. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Nettbutikken for deg som er på utkikk etter våtromstapet og kjøkken tapet.


Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet. Synes du det er vanskelig å finne en passende våtromstapet ? Borge har to våtromskolleksjoner, Riviera og Atlantis. Begge disse har et forholdsvis enkelt design. Atlantis har klassiske striper i hvitt, creme og dus lilla med skimrende effekter, som skal gjøre badet til en innbydende og frisk oase. Serien er også velegnet for bruk på vaskerom og som lettstelt dekor over kjøkkenbenken.


Atlantis våtromstapet

Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Er du usikker på hva som skal til for å få. Björklund fra flisleverandøren Höganäs, ser at sement er en stor trend. Flis med et sement-overflate har vært i vinden en stund nå.


Mer informasjon Finn denne og andre Pins på RoBad av Ifi no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg