onsdag 11. mai 2016

Gardinstang endestykke

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former.

Enkel og billig handel på Cellbes. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Gardinstang - Alltid mange varianter. Trenger du gardinoppheng?


Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Heng opp gardinene dine med en lekker og praktisk gardinstang.

Europris - Mer til overs! Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine. Vi har lange og korte gardinstenger og gardinskinner, som både er flotte å se på og enkle å henge opp gardinene dine på. Her finner du flust av gardinstenger til vinduene dine.


Bak enhver gardinløsning finnes en god opphengsmåte. Handle trygt på jotex. Viser 1–af resultater. Mange smarte detaljer for gardinstang Noe av det man legger godt merke til ved et gardinoppheng er endestykkene på gardinstangen. Noen har ikke noe endestykke i det hele tatt, men her er det mange muligheter til styrke egenarten i interiøret.


Liker du detaljer i lyst og mørkt tre? Tenk deg da en vakker designet gardinstang i tre sammen med en vakker lingardin… En av årets nyheter er Wood – en serie måltilpassede gardinstenger fra Precisely. Wood finnes i to vakre former, den ene litt rundere enn den andre, og to lekre farger i brun og antikkhvit.


WAVE: Et system for glidere, der gardinene bues, selv når de er trukket for. Det gir et minimalistisk uttrykk. Blir brukt når gardin monteres på skinne i tak.


Velg blant sesongens gardintilbehør i ulike modeller, farger og mønster. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.

Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Stort utvalg av alle typer gardiner. Ferdigsydde gardiner, kapper, kjøkkengardiner, liftgardiner og solskjerming. Bruk stigende rekkefølge. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Men vælger du en gardinstang , der føres gennem gardinerne, åbnes der op for en lang række valgmuligheder, når det gælder både stangens udformning og afslutningen på gardinstængerne. Her er der mange forskellige valgmuligheder, der hver især passer til den stemning og den stil, du vil udtrykke med gardinerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg