torsdag 5. mai 2016

Ramme 25x30

Forstørrelse 25xcm! Svart tynn ramme liggende. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger.


Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former.


For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Vi knipser bilder hele tiden.


Ramme 25x30

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Kjøp bilderammer her til innramming.


Mange størrelser i både rammer og passepartout. Rammer til bildene dine. Våre avlange fotorammer kan brukes både stående og liggende. Dersom du planlegger å sette sammen en liten collage i rammen din har vi dessuten passende passepartouter som kan gi en fin innramming av bildene dine.


Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Bredden på listen ca cm.


Flott sett med stk. Ettersom rammen er såpass stor har den plass til flere mindre bilder som sammen kan bli en fin samling av dine favorittbilder. Vi har et begrenset opplag av sett med plexi rammer til å henge i taket. Dette er ett sett som består av stk. Det er både enkelt og raskt å skifte plakat i rammene.


Vi har små rammer , store rammer og A4- rammer. Spesifikke informasjon og pris er gitt under hvert enkelt bilde. Varene kan hentes eller sendes. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Ta vare på de gode minnene!


Enkel ramme i smal sort kant for å virkelig få motivet i sentrum. Samme størrelsen som et vanlig A4-ark. Bestill plakater online på desenio.


Vi selger plakater och malerier med god kvalitet til gode priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg