tirsdag 31. mai 2016

Stor digital veggklokke

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Finn laveste nettpris her.


Et stort veggur passer såvel på kjøkkenveggen som i andre rom.

Også i oppholdsrom eller hallen hvis du vil løfte frem klokken og gi den plass. Små klokker derimot gir ofte mindre avtrykk på den øvrige innredningen. De finnes der og viser tiden, men påvirker ikke førsteinntrykket i like stor grad.


Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker. Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret? Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen?


Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker. Vi har alt fra elegante klokker med 3D tall til robuste vantette klokker. Med en fantastisk pris og billig og fort levering er LightInTheBox.

Det er en grunn til at de aller fleste er analoge og ikke digitale - gjennom viserne får vi direkte og tydelig oppfatning av hva klokken er. Stor Digital Klokke - ethvert problem eller spørsmål vil fort bli behandlet av den beste kundeservicen som finnes online. Med veggklokke i 3D fester du de store digitaltallene på veggen og får hvert minutt i tydelig og skarpt LED-lys.


Med tre ulike lysstyrker og nattmodus passer klokken utmerket til soverommet og med snooze-funksjonen kan du alltid våkne på dine vilkår. Bestill idag og heng en designklokke på veggen i løpet av noen få dager! Fast frakt 50kr - Gratis over 699kr - Rask levering med A-post- Kan hentes Gratis på vårt lager utenfor Sarpsborg i Østfold - Ta en titt på nettbutikken for andre. Utviklingen innen uranlegg og veggur har resultert i billigere montasje og kabling.


Vår hovedleverandør Ets Bodet SA har nemlig de senere årene introdusert nye ursystem. DHF systemet gir store besparelser i forbindelse med kabling og montasje. Flere materialer som stål, glass og tre. Nå slipper du å glemme flere viktige tider når du er hjemme.


Veggklokker i flott moderne design. Derfor lurer jeg på om noen av dere her på forumet vet hvor man kan få kjøpt det? Nettbutikk går greit. Flott og unik klokke veggklokke. Alle tallene festes på veggen hver for seg med selve klokken i midten.


Den er stor og vekker mye positivt oppmerksomhet på veggen. STOR veggklokke i sort metall med gullfargede visere. Stor , stilren veggklokke fra LG Interiør.

Hvis det er noe som er populært for tiden, så er det digitale klokker. Sjekk for eksempel de smarte digital klokkene fra Casio og Breo. Her hos klokkegiganten. Cookies hjelper oss å forbedre din opplevelse på vår nettside.


Så for å kunne analysere trafikken, tilby deg personlig informasjon og for at grunnleggende. Sagbladformet klokke med time- og minuttvisere formet som henholdsvis hammer og håndsag. Klokken drives med ett AA-batteri (selges separat).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg