fredag 6. mai 2016

Brødboks hvit

Bakevarene skal tas ut av pose og legges bart inn i brødboksen for optimal oppbevaring. RIG-TIG BRØDBOKS HVIT. Bli den første til å omtale dette produktet.


Smart og flott brødboks fra Joseph Joseph. Nå har du alltid et skjærebrett for hånden, da lokket kan brukes som skjærebrett.

En smart og stilfull brødboks , som holder brødet ferskt i lengere tid. Holder brød og kaker ferske. Brødboksen er laget av melamin. Den er konstruert i rustfritt, pulfverlakkert stål, gummi og en innerpose i 1 bomull.


Legg til favorittmerke. Sammenlign pris på brødboks. Vi hjelper deg å velge blant varer.

Se beste pris fra over 5butikker. Stelton sin Rig-Tig brødboks er produsert i bambus-melamin. Dette er melamin tilsatt naturlige bambusfibre. Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under. Lokket er laget i ren bambus.


Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Uten BPA og phtalater. For alle typer bakevarer. Søk etter brødboks på Kelkoo.


Bodum Bistro brødboks ( anmeldelser ) Les anmeldelse Den flotte brødboksen fra Bistro serien er både pen og praktisk, med den innebyggede lufteventilen egner den seg spesielt godt til oppbevaring av brød. Bodum brødboks kommer i utgaver i svart og hvit , men er også tilgjengelig i andre Bodum farger. Det reelle produktet skal være uten teksten Bodum på lokket. Elsker den danske og franske landstilen, og har også forelsket meg i den industrielle stilen. Innerposen er feset i en gummiring for optimal isolering og enkel rengjøring.


Posen sikrer - sammen med de små ventilasjonshullene i lokket - optimal oppbevaring av brødprodukter. BRABANTIA BRØDBOKS ROLL TOP HVIT.

Det kan være lurt å oppbevare brødet i en brødboks. En god brødboks sørger nemlig for å holde brødet ferskt lengere. Hvis du mangler en brødboks , så se alle de forskjellige mulighetene under.


Vi har samlet et utvalg av supermoderne og trendy brødbokser. Smart lokk som kan brukes som skjærebrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg