tirsdag 22. mars 2016

Urverk og visere

Urverk og visere

Velg urverk etter tykkelsen på urskiven. Visere selges separat. Ekstra tynt urverk med senterfeste.


Maks viserlengde 1mm og maks vekt g. Et urverk er en mekanisme som driver en klokke eller et ur. På en analog klokke driver urverket én eller flere visere som indikerer hva klokken er. Klokkesettet består av et quartz urverk med oppheng, kort-, lang- og sekundviser pluss gummiring, en mutter og en skive i messing.


Tykkelsen på selve klokkeplaten kan være fra 1-mm. Batteri størrelse AA følger ikke med. Timeviseren presses på plass med en finger, mens minuttviseren holdes på plass med en liten toppmutter. Toppmutteren følger med ved kjøp av urverk.


Sekundviseren presses på plass tilslutt. Skulle det oppstå feil ved et urverk vil det bli automatisk byttet i et nytt urverk. Innstikks urverk bruker batteri SR62 og byttes ved at baklokket vippes av med en kniv eller liten skrutrekker.


De andre urverkene bruker et standard LReller AA V batteri. Kristiansand Sør, Vest-Agder, Norway. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Minutt og timevisere.


Urverk og visere

Kan monteres i plate maks tykkelse 6mm. Et område som vi hos Clas Ohlson har en lang erfaring med er urverk og klokketilbehør som brukes til veggur, gulvur og lignende. Leder du efter tilbehør til din trædrejning? Urverk med svarte visere.


Klik og se vores store udvalg af tilbehør til trædrejning, f. Leveres uten visere og batteri. Bruker stk AA batteri. Se vår nettbutikk for mer informasjon. Vårt slitesterke kvarts- urverk i høy kvalitet er et godt valg for å reparere, bytte ut eller lage en ny klokke.


Urverk og visere

Med dette kvarts-urverket av høy kvalitet vil klokken din vise riktig tid svært nøyaktig. Settet kan enkelt monteres på klokken din. De fleste armbåndsur i dag har såkalt kvarts- urverk , som drives av et batteri. Tidligere var det kun mekaniske urverk , enten automatiske (altså selvopptrekkende) eller manuelle (som måtte trekkes opp av brukeren selv med jevne mellomrom).


Vi er leverandør av smykker, ur, deler og verktøy til gullsmeder og urmakere. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


Urverk og visere

Andre produsenter går for det samtidige og det futuristiske og finner opp nye og finurlige måter å lese tiden på. Det ser nesten ut til at klassiske visere og digitale displayer er på vei ut. Nå kan vi lese tiden på klokkene med et system som minner litt om Braille-skrift! Se ideen til Veggur av dekorert maleplate med urverk og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Veggur av dekorert maleplate med urverk og bestill materialene til.


Automatiske urverk trekkes automatisk opp av armbevegelser. Kraftreserve er typisk timer og lagres mekanisk. Disse klokkene er altså batteriløse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg