tirsdag 15. mars 2016

Kähler krukke

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website.


Ta med deg Kahlers keramikkunivers inn i et helt nytt rom, og la dette flotte designet overraske og inspirere. Det er både stilrent og spennende på samme tid. Utrykket på elementene er rustikt og kantet og kommer i flotte farger.

Kähler Officina Krukke med lokk. Krukker med lokk har fått et stort comeback. Man finner nærmest ikke et moderne hjem som ikke har noen krukker med lokk. Og i mange forskjellige størrelser. Sammenlign produkter.


Du har ingen produkter å sammenligne. De allerede populære Cono-lysestakene og oppbevaringskrukkene er nå lansert i nyaser av blå og grå som skaper assosiasjoner til de kalde nordiske vintre og klare vinterhimmel. Blomsterpotten, som er designet av formgiveren Anders Arhøj, er laget i stengods som glaseres for hånd for å få sitt unike mønster hvor matte og blanke partier blandes. Blomsterpotten inngår i Ombria-serien designet av Anders Arhøj og er laget i glasert stengods. Se hva vi har - og send oss gjerne en melding hvis det er noe du gjerne skulle hatt som vi.


Utendørskrukke med Hammershøi ikoniske sporer på. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Jeg selger en flott Herman A. Krukken har vakre blå, kremhvite, brune og lett turkise farger.


Godt merket under med HAK og Denmark.

Og han har oppnådd store summer for varene sine både i danmark og internasjonalt. Designet af Stine Goya. Kunstkeramik gennem århundreder. Hos CC-Isenkram forhandler vi alt fra Omaggio, Hammershøi, Ursula, Botanica og mange flere.


Spesifikasjoner Til toppen. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Flotte espressokopper som kan brukes til mye forskjellig. Ved at du fortsetter å bruke blush. Se bilder for inspirasjon.


Selges samlet for 450kr, eller 275kr. Alt er tatt godt vare på og er som nytt. Hentes, eller etter avtale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg