fredag 25. mars 2016

Gravlykt

Gravlykt

Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Gravlykt med lys kr 135. To lokk, ett hvitt og ett i messing - lykten kan også brukes hjemme. Levende flammer og lys utendørs gir en helt spesiell stemning. Opphengskrok må kjøpes separat.


Tradisjonell sort gravlykt som kan også brukes som hagelykt. Den leveres med kraftig og stødig jordspyd. Lykta er pyntet med dekorative detaljer som gjør at den lyser flott opp i høst- og vintermørket.


Ja, jeg vil gjerne fortsette å motta gode tilbu kampanjer og informasjon om produktnyheter på e-post fra Serviteur. Vi har stort utvalg av gravpynt, bl. Stein Olav Hohle viser frem en demontert, elektrisk gravlykt. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Gravlykt

Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Plantasjen har alt for livet med planter - fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jor gjødsel, hage og hagemøbler. Legg til Kjøp og Hent.


Elvegata 1 Kristiansand. Lykt i rustfritt stål med pleksiglass. Forlengelsespinne er montert fast i lykten. Beregnet på oljelys 5og batterilys. Tilpasset timers gravlys.


Leveres med kraftig jordspyd. Lyser flott opp i høst- og vintermørket! Se ellers vårt kjempegode utvalg av andre gravlykter og tilbehør! Solcelledrevet gravlykt med attraktivt flimmerlyseffekt. Batteriet på denne gravlykten lades opp av sollyset på dagti og når mørket setter inn, begynner den integrerte gule LEDen å lyse.


Flimmerlyseffekten minner om et stearinlys som brenner. Kan leveres med hurtigfeste for enkel demontering. Trenger du gravlykt er til gravstedet til dine kjære, eller lanterner til å pynte opp inngangspartiet?


Gravlykt

Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. For mange er det å tenne en lykt ved graven en god måte å lyse opp om gode minnerLøvaas Naturstein AS i Bergen tilbyr lykter og vaser til gravminner. Vi lover god pris, kvalitet, veiledning og hjelp. Fri frakt og montering.


Vi anbefaler bruk av LED-lys i alle lykter for å unngå brannfare. Finn din nærmeste butikk. Adresser, åpningstider, telefonnumre og annen informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg