onsdag 23. mars 2016

Jotun lady minty breeze

Jotun lady minty breeze

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun lady minty breeze

En grålig litt skitten minttone. Ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Inte pastellaktig utan snarare dämpad och diskret.


Mange av fargene i dette temaet er dempede toner for ro og avslapning. Den passer for de fleste og til det meste. LES MER OM HVA VÅR FARGEEKSPERT NINA SIER OM FARGENE HER!


LADY Minerals Revive er som skapt for fornyelse. I denne lune paletten finner du vakre LADY -farger i utvalgte grønne og gyllengule toner. Tonen er blågrønn med et grålig skjær over seg. Uttrykket blir svalt, pustende og avslappende. Många av kulörerna i denna palett är dämpade toner för ro och avslappning.


Minty Breeze er en minttone som trives best sammen med rene hvite toner. Se mer fra den fine leiligheten hennes her. Utnevnes til en fremtidig bestselger allerede nå! Med sin behagelige balanse ev grått og brunt, er den den perfekte mørke, lune gråtonen. Kanskje ikke så rart.


Jotun lady minty breeze

Den er en perfekt miks av tøff og beskjeden. Her ser vi den i kombinasjon med fargen Soft Mint. For sikkerhetsskyld Trender kommer og går tenker du kanskje, men noen trender blir lenge. Vi har for eksempel alle et forhold til fargen Caffe Latte.


Da Jotun LADY lanserte det nye fargekartet ble jeg ikke i tvil om hvilken farge som kunne passe. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm. LADY WONDERWALL Robust maling for et varig, vakkert resultat. LADY SUPREME FINISH Den perfekte malingen for panel, dører, listverk og detaljer.


LADY gjør det dermed enklere å skape unike rom som tar vare på hverdagen. Rom for avslapning og hvile. Rom for samvær og glede.


LADY Balance lukter minimalt og er godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold. Jeg får mange spørsmål om veggfargene i Villa Floris, og det er mange som spør om fargen i hallen. Jeg har Klassisk Hvit som hvitfarge både innvendig og utvendig. For meg er Klassisk Hvit den aller fineste hvitfargen - uten tvil.


Jotun produserer kun malinger som selges som LADY , Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet.


Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg