torsdag 3. mars 2016

Sentimento glass

Offisiell nettbutikk. Elegante glass med knuseerstatning. Vi har stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og servise til hverdag og fest. Christiania Glasmagasin - Alt til kjøkken og servering.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Om du leter etter glass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering. Her finner du vår nettbutikk Hadeland Glassverk.


Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken. Velkommen til en hyggelig handel! Sentimento står for sanselighet. En serie glass navngitt etter øyene rundt Sicilia.

Glassene er utviklet i tett samarbeid med fagfolk fra vin- og restaurantbransjen for å tilfredsstille krav til funksjon. Flotte glass til hverdag og fest. Glassene er oppkalt etter øygrupper i Italia, og et lite drueblad preger hvert glass som et lite kjennetegn.


Uåpnet eske på begge. Prisen er for begge glassene. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker.


Nå gir vi deg rabatt på disse nydelige glassene i vår nettbutikk! Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Kvalitetsgaver, utsmykking og profileringsartikler til din bedrift og deres kunder og ansatte.


Vi hjelper med å skreddersy produkter etter behov og budsjett. JEVNAKER: For rundt år siden lanserte Lena Hansson sin glass -serie Skagerak. Inntil i år har det vært den nyeste serien fra Hadeland Glassverk.


Carlsen kjenner heller ikke til at det er noen andre varer som har en slik knusegaranti. Vet du om noen flere produkter med en slik garanti? Murano- glass Pill Vases - Milan designer Fabio Novembre has created these pill-like vases for Murano glass company Venini.


Imitating pharmaceutical capsules, the vases are blown in two colours with chemical symbols etched on their side Take Your Pills: Pill Vase by Fabio Novembre for Venini. Pill Speaker for the ipod nano at Gavio. Essence-serien fra Iittala består av alle essensielle glass , for servering av alle typer vin.

Glassene er designet av Alfredo Häberli, som ville lage en stilren og funksjonell vinglasserie, med så få glass som mulig til bruk for alle typer vin. Resultatet ble Essence, hvor alle glassene har lik størrelse på fot og stett. Jede Perle wird an einem speziellen Gasbrenner aus italienischen und deutschen Glasstangen frei geformt.


Siden ulike metaller har ulik pris og eksklusivitet kan prisen også bli direkte påvirket av fargen på glasset. For å få vekk fargen som naturlig forekomne urenheten i sanden gir brukes det igjen andre metaller og oksider. I det hele tatt er farging (og avfarging) av glass en komplisert kjemisk affære.


Mange av arbeidarane følgde med frå Sandsvær til Hadeland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg