fredag 11. mars 2016

Rosendal kopper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Se Rosendal hoteller på kart. Kule krus for de kresne. Kjøp dem på Norges gadgetmekka! Krus og kopper fra Grand Cru er skapt med fokus på enkelt design og gode bruksegenskaper.


De rene linjene gjør at det sammen resten av serien tar seg lekkert ut med alle typer serviser. Inviterer du til brunsj kan alle fargene med stor effekt blandes ved kuvertene. Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design.


Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.

Hvilke kopper du skal vælge, kommer helt an på din favorit kaffe eller te. Klubbpris Nettsortiment. Dette produktet er kun tilgjengelig i vår.


Tidløst, enkelt og funksjonelt design som setter maten i fokus, danner en god base på kjøkkenet hele livet, og er lett å kombinere med andre sett. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vores krus og kopper er designet i et enkelt design, som passer ind i den nordiske stil.


De rene linjer gør, at det sammen resten af serien tager sig smukt ud med alle typer stel. Du får altid hurtig og billig levering af alt inden for køkken og. Den flotte hvite fargen og det enkle designet bidrar til en inspirerende borddekning og lar deg kombinere koppen med andre service skulle selskapets størrelse tilsi at du trenger det. Koppen har en rund kan som dessuten gjør det ekstra behagelig å drikke av koppen. Fine glass for varme drikker.


Grand Cru-serien kompletterer anretningen med sitt trange, elegante utseende og skaper en elegant innramming for innholdet i både glass. Koppen passer godt i den nordiske enkle stilen, og det konformede designet ligger godt i hånden. I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører.


Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller.

Koppen fra GSI passer ikke i noen av våre koppeholdere. Når det er sagt, så er denne koppen mer innrettet mot villmark og friti enn mot bilkjøring. Men GSI- koppen er altså ikke det riktige valget dersom du ønsker å ha én kopp til flere formål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg