onsdag 30. mars 2016

Dansk interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.


Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Våre dype danske røtter betyr at vi legger stor vekt på detaljene i uttrykket, på kvaliteten og på funksjonalitet.

Vi benytter Netaxept betalingsløsning, som er en sikker løsning. Netaxept følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder, og er PCI- sertifisert. Vi fører et stort utvalg av både interiør og eksteriør og noen av våre mestselgende produkter fra Skagerak er serien Georg som består av skamler, spisebor knagger, speil og mye mer, den klassiske Skagen benk, den enkle og stilige serien Norr med kjøkkenrulleholder samt holder til kopp eller tallerken og selvfølgelig de stilige. ASK er et moderne skandinavisk konsept innen møbel, belysning, tepper, interiørvarer, skreddersøm og kunst. Verket Interiør er en norsk interiørbutikk og nettbutikk.


Vi fik leveret to Corian bordplader fra DID og er 100. CONCRET INTERIØR NETTHANDEL AS. Antikk inspirasjon og kunsthåndverk smelter sammen i Fingers og blir hverdagslige ting som ikke vil bli oversett.

Industriell Nostalgisk lampe! Cm lampe, gullfarge, industriell, lamper, dekor, interiør. Utviklet av Susoft AS. Lama interiør er bygget på kjærligheten til vakre ting, og lysten til å bygge og skape. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.


Besøk vår nettbutikk idag! Hos auksjonshuset Lauritz. Interiør og Beslag as har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe. Vi er forhandler av danske VIPP.


Detaljer som gjør en forskjell. Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris. Sebra Interiør har i mere end år designet kvalitetsmøbler, -tekstiler, -legetøj og -accessories til børn, deres værelser og omgivelser.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Alt av interiør og dekorasjon til din bolig. Vi har interiørvarene du trenger for å skape riktig stemning i hjemmet, uansett anledning.


Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter.

Vår nettside bruker cookies slik at du kan plassere ordre og vi kan utføre bedre service for deg. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. IN-teriørbutikken har en klar skandinavisk profil med kjente merkevarer. Kjøp møbler og interiør direkte fra vår nettbutikk eller besøk butikken i Tønsberg.


Her er oversikten over de beste nettbutikkene på interiør , med våre nyeste oppdateringer først: Nå er det salg også på nettet. LENE INTERIØR er en møbel og interiørbutikk som ligger på BREITORGET, STAVANGER og på KVADRAT KJØPESENTER, SANDNES Vi fører merker som Riviera Maison, Lexington, Gant Home, Scapa Home og Culti Vi hjelper deg gjerne med å gjøre ditt hjem enda vakrere - og våre flinke medarbeidere kommer gjerne hjem til deg og hjelper deg med å skape.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg