torsdag 24. mars 2016

Kappegardiner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former.

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vi setter høye krav til leveringsdyktighet. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk!


Stort utvalg av alle typer gardiner. Ferdigsydde gardiner, kapper, kjøkkengardiner, liftgardiner og solskjerming. Kanskje er det derfor det er så populært å bytte til julegardiner på kjøkkenet, så man kan ha nisser, engler og rådyr som selskap når man kjevler ut pepperkaker og snitter svor.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.

Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Velg blant sesongens gardiner og tilbehør i mengder av modeller, farger og mønster.


Gardiner fra Ellos til bra priser. Handle enkelt online hos Ellos. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. FALKETIND VINTERDYNE!


God og prisgundstig dyne, ypperlig til bruk i både hus og hytte. Fylt med andedun og andefjær, med en rutesydd konstruksjon som holder dunet. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Cottage garden Shops gammeldagse blondegardiner er i bomull og polyester.


Hvite kappegardiner med kanal øverst og fargerike juletrykk nederst. Kappen har målene 60×1cm. Både kappegardiner og sidegardiner er trekantet slik at de nesten møtes i midten av vinduet.


I delvis transparent voile. Flere farger, rø brun, grønn eller sølv.

Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Magasinet med tips og inspirasjon til deg med gammelt hus! Abonnement #127877;#127995;tilbud: 399kr pr år, utg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg