torsdag 17. mars 2016

Danske møbeldesignere

Danske møbeldesignere

Nyt i bo forhandler møbler og boligtilbehør fra danske designere såsom Hans J. Wegner, Børge Morgensen, Finn Juhl, Nanna Ditzel, Ole Wanscher og mange flere. Hans Jørgen Wegner er nok den af de danske møbeldesignere , der har skabt det største grundlag for den kendte danske møbelformgivning - selv om Jacobsen, Panton og Juhl med enkelte møbler måske er nået længere ud en verdens bevidsthed. Udstillingen præsenterer syv hovedværker af syv danske møbeldesignere , som har skrevet sig ind i designhistorien. Her samler vi et overblik over de klassiske danske møbeldesignere og arkitekter, samtidig med at vi kikker på nogle af de nye møbeldesignere.


Poul Kjærholm er en anden af de helt store danske møbeldesignere. Han designs er stadig eftersøgt blandt samlere og auktions-entusiaster verden over. Fra seje Wood Wood til fine Sophie Bille Brahe og Stine Goyas farver.


Her er de danske designere, du skal kende - både de nye og klassiske. Den danske modernismes helt store force er, at designet er drevet af funktion, og at stilen er minimalistisk. Det betyder, at møblerne er mere end almindeligt langtidsholdbare med en bred appel, og da straks da aversionen mod møblernes storhedstid havde lagt sig, begyndte vi at savne de danske designklassikere. Alt om dansk møbeldesign på nettet - Møbelforretninger, møbeldesignere , brugte møbler og meget mere.


Møbeldesignere har været med til at sætte dansk design på verdenskortet. Danske Møbelklassikere - Designermøbler. Vi har haft mange fremtrædende personligheder, som har givet et kendskab til de danske kvaliteter.


Personer der har bidraget med gode møbler og fremmet dansk design. Hurra for dansk design! Danmark har heldigvis aldrig været bagud på designfronten. Vi har en rig historie bag os med både navne som Jacobsen, Panton og Juhl.


Danske møbeldesignere

Kvalitet og tidsløst design har altid været en del af det danske design-DNA kombineret med et klassisk skandinavisk særpræg, som også har fanget udlandets interesse. Det unge danske tøjmærke er indbegrebet af alt, hvad vi har optur over i moden lige nu. Det er mødet mellem sportstøj og streetwear, mellem en klassisk skræddersyet garderobe og workwear, og i silhuetter der ofte udvisker kønsstereotyperne. Godkendt af e-handelsfonden √ 50.


Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Vi ser en generation af unge møbeldesignere , der redefinerer og viderefører den skandinaviske designtradition og materialekærlighed gennem nytænkende og skulpturelle arbejder,” siger Mette Barfo der er chefredaktør for indretnings- og boligmagasinet RUM. Sider i kategorien Norske designere Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien.


Danske møbeldesignere

Vi har et stort udvalg af møbler i dansk design fra Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner og mange andre klassiske møbeldesignere. Dansk Design: De møbeldesignere , du skal kende. Her på siden giver vi dig et overblik over de mest skelsættende danske designere inden for møbler og. Og der er nok at vælge imellem, for han var produktiv som få. Det ved samlere og indretningsarkitekter i hele verden efterhånden, og derfor byder de på de danske møbler fra dengang.


Her får du et overblik over nogle af de nye danske møbeldesignere , du skal holde øje med på udstillingerne og messerne verden over. Resultatet lot ikke vente på seg, og på kort tid ble dansk møbeldesign en internasjonal merkevare. I Danmark satte møbeldesignere som Hans Wegner, Arne Jacobsen, Finn Juhl og Børge Mogensen dagsorden. Bag mærket står designerne Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen, og mærket er opkaldt efter parrets to børn. Den første kollektion består af styles i blandt andet jersey, coated denim og strik.


Der nævnes kun de mest kendte som for eksempel Nanna Ditzel, Grete Jalk, Sidse Werner, Tove Kindt-Larsen og Rigmor Andersen, lyder det fra arrangørerne bag udstillingen, der erkender, at museets egen møbelsamling heller ikke kan frembyde en bredere palet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg