torsdag 10. mars 2016

Fotoprint tapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Bestill en fotofremkalling og vis dine bilder frem. Det er vi stolte av og veldig glade for. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Photowall tilbyr fototapeter, tapeter, bilder og lerretsbilder. Velg blant flere hundre motiver og designere, eller trykk ditt eget motiv.


Med foto på tapet har du mulighet for å få laget en helt unik og personlig fototapet med akkurat det motiv og bilde som du ønsker. Vi printer ditt bilde på tapet i den størrelsen du ønsker.

Deretter mottar du tapeten som lengder du selv kan klistre opp på veggen. Om det er bilde på lerret eller en av våre mange andre muligheter for kreativ fotoprint , så produseres alt i Danmark. Vi kan printe dekor på vinyl eller tapet alt etter ditt eget ønske, det finnes ingen begrensninger på størrelse eller hvilket motiv man kan bruke. Forevige de gode minder eller lav kreativ indretning med tapet printet med dine egne fotos eller designs.


Se eksempler og læs mere om fotoprint på tapet her! Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, evaluere bruken av enkelte elementer på nettstedet, og for å støtte tilbudet om våre tjenester. Fin vægfoto på tapet. Vår UV-printer produserer flot storformat-print i super.


Online salg av fotokunst, tapet , wallstickers og ditt eget foto på lerret eller fotopapir, evt. Fotostat med bildet ditt. Redigert av vår designer til collage eller som PopArt. Trykk direkte på tapet. Meget god bildekvalitet.


Til bruk i kontorlandskap, møterom, restauranter, hotell eller kanskje hjemme? Designer, produserer tapeten og monterer på stedet.

At du kan velge akkurat det motivet du vil ha? Du laster opp et bilde – jpg, tif, eps eller pdf – i den høyeste kvaliteten og oppløsningen du har. Tapetser hele veggen eller bare deler av den.


Vi leverer vanlige tapeter med og uten struktur. Vi har også selvklebende tapeter som er enkle å montere. Papiret har lang holdbarhet. Allkopi Netprint har eget rammeverksted.


Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser. Få foreviget de bedste minder med fotoprint på enten tapet , lærreder, træplader eller klar akryl plader. Välj bland hundratals motiv och designers eller tryck ditt eget motiv.


Ville du ønske, det var større, så du kunne hænge det op på væggen? Vi tilbyder fotoprint af alle typer, hvormed du kan få glæde af dit yndlingsbillede hver dag. Lav en unik og personlig væg med dit eget fototapet. Illux kan printe dit billede som tapet i en semimat non woven papirkvalitet. Du vil modtage tapetet som baner med en banebredde på højst 1cm.


Tapetet kan rengøres med en fugtig klud. Med et fototapet kan du have et flot motiv der dækker hele væggen og giver rummet et unikt udseende. I modsætning til almindeligt tapet , der kommer i baner som gentager et mønster, er fototapet et enkelt motiv der ofte er tilpasset netop din væg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg