torsdag 10. mars 2016

Kosta boda line ølglass

Alt til restauranten - kjøp online! Se vårt brede sortiment! Hva skjuler seg bak trenden? I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker!


Norges største utvalg av design for ditt hjem. Sjekk ut kosta boda ølglass.

Tidsbegrenset tilbu kjøp i dag! Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Hvert glass har en tynn glasstråd som legges på glasset for hån og siden glassene er munnblåste er hvert glass et unikt stykke håndverk. Det enkle og elegante utseende gjør at det passer perfekt som gave til den som elsker øl eller til deg selv. Glasset er i munnblåst krystall.


Passer utmerket å dekke frem ved alle festlige anledninger.

Se utvalget av ølglass fra Rosendahl, Spiegelau og flere kjente merkevarer. Kosta Boda Chateau cognacglass, cl. Gode priser og rask levering! Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute.


Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Fyll inn e-post så sender vi en innloggingslenke! Dersom du er medlem, men ikke har logget inn før, kan du klikke her for å opprette en innlogging. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering. Stort utvalg av ølglass. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Les tester og omtaler før du kjøper.


Søk etter kosta boda line på Kelkoo. Sammenlign tilbud på kosta boda line fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Alltid gode tilbud og rabatter.


Orrefors Metropol ølglass , stk. Iittala Ultima Thule ølglass , cl 47NOK.

Vi tar kundeservice på alvor! For oss er kundeservice viktig, så ta gjerne kontakt med oss om du har noen problemer eller spørsmål! Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Om du leter etter whiskeyglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg