fredag 25. mars 2016

Pute til sittebenk

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! HEMMAHOS Pute til benk, svart, 90x49xcm.


Trykk på Esc knappen og vinduet vil lukkes.

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Sittebenk på kjøkkenet har vært en trend det siste året og jeg får stadig henvendelser på om jeg lager slike. KINNA sittebenk med pute. Sittebenk med skandinaviske influenser og fine kontraster i form av synlig lyst tre nederst på bena.


Materiale: tre, mdf, bomull og skumgummi. Putetrekk av 1 bomull, fyll skumgummi. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.

Se julegavetipsene våre for store og små. Kassen leveres med putetrekk farge som avbildet, cameo brown. Zitti sittebnenk med pute i sort lær og skuffer. Bredde 88cm, dybde 36cm og høyde 49cm. Pute i kaldskum med ytterstoff i 1 bomullstwill.


Trekket kan tas av og vaskes på 60°C. Borrelåsfeste på pute og benk slik at puten ligger på plass. En hel tilpasset madrass eller skumgummi er fin som pute å sitte på. Kjøp rimelige bananputer online hos Trademax! I vår nettbutikk finner du et variert utvalg av bananputer og mange andre puter til gode priser!


Jeg vil anta at du kan bruke de horisontale overskapene. De har ikke hull til sokkelbein, men det er en smal sak å få til. Spørmålet er hva man skal ha inni.


Vi har et stort utvalg deilige og myke tekstiler. Finn den perfekte puten til godstolen eller et varmt og behagelig pledd som du kan bre over deg på kalde kvelder. Vi har tenkt til å lage en sittebenk ved spisebordet, men lurer på hva som er vanlig dybde?


Kjenner en som har og mener den var litt for dyp.

Det skal jo være behagelig for beina å bøye seg rundt kanten og. Er vanlig sittehøyde rundt cm? Isåfall, hvor høyt burde. Anne på landet Hei og velkommen til meg! Jeg bor på Os, tre små mil fra Bergen.


Noen mener jeg bor på landet og blir derfor av. Noe av det fantastiske med å jobbe som interiørkonsulent er. Ekstra madrasser er alltid greit. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.


Uansett hvilken versjon du velger å lage, er prikken over i’en på oppbevaringsbenken din en fin pute som understreker stilen på soverommet. Vil du gjøre det budsjettvennlig, skjærer du til en billig skumgummi­madrass og syr et trekk til den. Trenger du litt ekstra lagringsplass?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg