onsdag 16. mars 2016

Forstørrelseslampe med lys

Når man holder på med håndarbeider og forskjellige typer hobbyer kan det ofte være til stor hjelp med et forstørrelsesglass, og kanskje det er ett med belysning som passer aller best. Vi har små og litt større modeller i tillegg til sminkespeil, som forstørre og gjør det enklere når du skal sette på deg linser etc. Praktisk forstørrelseslampe med lys som er ideell til finarbeid som lodding av elektronikk eller annet finmekanisk arbeide. Forstørrelsesglass med LED-belysning og ggr dioptri som gir ggr forstørring.


Forstørrelseslampe med lys

Fleksibel arm i metall, høyde cm. Lampen monteres med medfølgende bordfeste. Lampe som festes til skrivebordet for ordentlig belysning på arbeidsplassen.


LED spredt rundt det Ø 1mm store forstørrelsesglasset gir en hvit glød på 4lumen. Til tross for dette forbruker lysene bare W. Til presisjonskrevende oppgaver ved arbeidsbenken. LED-pærer gir et refleksfritt lys samtidig som lupen forstørrer ganger (dpt) og linsebeskyttelsen holder unna støv.


Forstørrelseslampe med lys

Pantografarm samt horisontalt og vertikalt justerbar lampe gir nøyaktig posisjonering. Linsediameter: 1mm. Lampearmen er fleksibel og kan justeres.


Leveres med m kabel, med jordet stikkontakt og bordklemme. Kjøp Arbeidsbelysning online på kjell. Arbeidslampe med forstørrelsesglass og LED-belysning. Perfekt for finmekanikk, monteringsarbeid med mer.


Forstørrelseslampe med lys

Vribar arm og skrufeste. Lampe med forstørrelsesglass og lys , slik at man ser hva man driver med , uansett hvor små detaljene er, eller hvor sent det er på dagen. Vi i Gerdmans har alt du trenger for god belysning på verkstedet, lageret eller i industrien.


I vårt sortiment finner du alle typer arbeidslamper - halogenlamper, lupelamper og maskinbelysning. Vi har halogenlamper med svingbar arm, lupelamper som forenkler montering og reparasjoner av smådeler, og lamper med kaldt lys for maskinbelysning. Søk etter forstørrelsesglass med lys på Kelkoo. Sammenlign tilbud på forstørrelsesglass med lys fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg.


Stort og klart forstørrelsesglass med innebygd LED-belysning. Gir godt arbeidslys til vanskelige arbeidsoppgaver. Monteres lett opp der du ønsker å plassere det med medfølgende bordfeste. Dreibar og leddet arm som. Denne skrivebordslampe med stort forstørrelsesglas er perfekt til præcisionsarbejde med små detaljer og til dig, der har brug for hjælp til at se bedre, eksempelvis ved læsning.


Vi forhandler led luplamper med lys til bord eller stativ Hvad bruges en Luplampe med lys til? En Luplampe bruges hvor der er brug for at forstørre emner for det blotte øje, feks. Broderi, læsning, fodpleje, pedicure, manicure m. Kosmetologer bruger luplamper i deres klinik, feks.


Forstørrelseslampe med lys

Jeg føler ikke at jeg sitter med noe som helst sånt sett. Jeg tror vi sammen skal klare å fylle tomrommet etter Marit. Det er veldig viktig for min del, at vi skal skape dette sammen, sa Johaug til NTB.


Hun får støtte av Ingvild Flugstad Østberg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg