mandag 28. mars 2016

Glassbor

Sammenlign pris med oss! Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, la deg bli opplyst med våre guider og. Jo kraftigere bor, desto lengerinn på platen må du bore, for ikke å knekke glasset. Vær spesielt forsiktig med trykk og hastighet på boret i det øyeblikket det bryter gjennom glasset.


Etter å ha prøvdoss frem med blant annet et spesielt glassbor , falt valget på et murbor. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.

Noen fliser er hardere enn andre, da er det en fordel å bruke glassbor. For enda hardere fliser og større hull anbefales det diamantbor. Noen ganger holder det med et vanlig murbor hvis flisen ikke er hard. Har du sjekket ut bore-guiden? Til keramikkflis anbefaler vi glassbor.


Skal du bore hull i hardere fliser, så vil vi anbefale diamantbor. Det finnes utallige bor til flis som har forskjellige levetid. Kvaliteten på boret avgjør hvor mange hull du får boret i flisen.

Når du skal bore er det mange forskjellige typer bor å velge mellom. Materialet og type arbeidsoppgave er bestemmende for hvilket du skal velge. Bor med meget lav hastighet. Velkommen til Jegard Handel AS for en god deal!


Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Hvis du skal bore i glass, må du bruke et spesielt glassbor. Bor svært forsiktig uten å bruke for mye kraft. Hvis mulig bør du bore inn i glasset fra begge sider.


Det er best å støtte glassplaten med en treplanke eller -plate. Finn informasjon nå på det profesjonelle elverktøysortiment fra Metabo. Millions of people are searching for jobs, salary information, company reviews, and interview questions. See what others are looking for. Glassbor Metabo - Høy kvalitet, pålitelig og holdbar.


Flis og glassbor 6mm. Diamantslipt HM-skjær med spisskjeglesliping for punktnøyaktig borestart. Slagloddete hardmetallplater. Boroverflate: galvanisert.

For boring i fliser, porselen og glass. Ikke egnet for herdet glass. Boret bør brukes med lave turtall og med avkjøling (vann, terpentin, petroleum).


Dremel glassbor 6er ideelt til boring av hull i glass. Med kjølevæsken som følger med kan du bore perfekte hull med diameter på mm. Det er fullt mulig å sette det første og beste boret i drillen, la den gå på full fart og presse boret igjennom så flisene fyker.


Nordisk design og kvalitet. Tekniske spesifikasjoner Tilbehørslengde 4mm. Disse borene er utstyrt med en flens som rensker opp hullkanten når du borer deg igjennom glasset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg