mandag 21. mars 2016

Sober jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


En mørk gråbeige tone (greige) med varme i – en harmoni mellom brunt og grått.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. En dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. Her har vi brukt Jotun sparkel for Grove underlag på alle veggene for å dekke til den gamle miljøstrien.


Etterfulgt med Jotun Slettvegg for en glatt overflate og for å hindre evt.

Her kan du se Jotun sin trinn-for-trinn film for hvordan du får en flott og slett vegg. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil.


Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Explore 102Sober, Sober Lady, and more! Valget falt på en lun, brunlig gråtone – nærmere bestemt fargen Sober fra Jotuns Pure Color-kolleksjon. Nina er fargedesigner i Jotun og har til enhver tid full.


Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg. Vegger malt i Jotun Pure Color farge: Sober. Como hyller fra BoConcept.


Soverom Jeg har brukt HTH Hvit Kvadrat til å lage en plassbygget garderobe på soverommet. Sokkelen er fremtrukket og listet med samme gulvlister som resten av rommet. Valnøtt bordplate i nisjen.

Speil fra IKEA (Levanger) og lampe fra FLOS (Miss K). Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg