torsdag 17. mars 2016

Sengeteppe 260x260

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her! Sjekk ut sengeteppe 260x260.


Kjøp sengeteppe hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Sengeteppe - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. SVALA sengeteppe - dobbeltseng 260x2cm.


ELINA sengeteppe - dobbeltseng 260x2cm. Re opp sengen med et sengeteppe i fløyel som gir rommet en vakker glans og myk følelse. Materiale: 1 polyester. Bakside i microfiber av polyester.


Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsdyrkingen globalt. BCI er en global ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking. Pynt med lekre puter og hele rommet vil få et løft! Her finner du et utvalg sengetepper, både fra våre internasjonale merkevarer og Bellas Hus kolleksjon.


Velg blant sengetepper i ulike modeller, farger og mønster. Oppdater med et sengeteppe fra Linea slik at soverommet blir mer hjemmekoselig og lunt. Tips en venn 9kr Antall.


Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse. Linblanding og klassisk stripe er en vinnende kombinasjon. Crossweave sengeteppe - 260x2- Waves. Skip to the end of the images gallery.


Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere. Shopping på sitt beste! Cellbes på Internett og på postordre!


Sengeteppe 260x260

Pene sengestoff til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert sengestoff til din seng. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Putetrekk medfølger ikke, kjøpes separat.


Størrelse: 260x2cm. Vedlikeholdsråd: Vask 40°. Et grafisk sengeteppe med rot i en stolt designtradisjon.


Blandingen av bomull og viskose sikrer en behagelig myk kvalitet, og får mønsteret til å fremstå både levende og elegant. Et tofarget og vattert sengeteppe med sirkelmønster. Teppet er mørk grå på en side og lysere på den andre - slik at du til en kan re opp sengen med variasjon. Laget av ren bomull i høy kvalitet for ekstra mykhet og holdbarhet. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Leveres direkte til døren – Velkommen! Myke og herlige sengetepper for dobble senger. Få hotellfølelsen hjemme med dette luksuriøse sengeteppet i fløyel. Ikke glem å fullføre looken med puter i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg