onsdag 16. mars 2016

Berge interiør

Ny belysning, interiør eller designmøbler? Besøk vår nettbutikk for og la deg inspirere! Det beste innen skandinavisk og internasjonal livsstils-, belysnings- og møbeldesign. Vi har alt du trenger til kontoret.


Belysning, hyller, stoler og bord. Moderne tilbehør for alle rom. Gi interiørartikler i gave. Tips til den perfekte gaven. Salg på diverse designermøbler. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Berge Interiør står for kvalitet og tradisjon, smakfullt kombinert med det moderne. Her tilbys et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter. Jeg har samarbeidspartnere innenfor de fleste felt, og har derfor mulighet til å tilby en totalløsning med koordinering av håndtverkere. Jeg jobber tett sammen med mine kunder for å skape det perfekte resultat. Skulle ta tre til seks uker å få møblene sa de.


Berge interiør

Trondheim, Norway – Vurderingen 4. Vi kommer også på gratis hjemmebesøk og tar konsultasjon. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Sections of this page.


Forretningen gikk svært bra og etter en tid ble butikken flyttet ned til sentrum. Veksten fortsatte og driften ble etter hvert overtatt av datteren, Ann Christin Berge. Sammen skaper vi ditt unike og helt personlige hjem. Møbelkunder som ønsker hjemmekonsultasjon tilbys dette kostnadsfritt. Vi tar da en grundig gjennomgang av ditt behov og legger frem forslag til skreddersydde løsninger.


Berge interiør

Vi følger opp med rådgiving og montering. Vi plukker varene for deg. Fortell oss hvilke møbler du ønsker, deretter plukker vi varene for deg og du kan hente dem på varehuset etter timer. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt.


Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Kom til oss når du ønsker å glede noen med blomster av beste kvalitet.


Berge interiør

Henrik har jobber oppført på profilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg