tirsdag 1. mars 2016

Ny kähler vase

Ny kähler vase

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Han har beholdt de runde og myke formene i kombinasjon med det flotte, riflede mønsteret, men lekt med fargen. Her får du Hammershøi- vasen i den helt spesielle fargen birk, og denne vasen er 20cm høy. La den enkle og skinnende Omaggio- vasen være en unik budbringer om våren som bringer lys og glede inn i hjemmet sammen med vårens friske, fargerike blomster. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? Du finner det hos oss på tilbords. Les tester og omtaler før du kjøper.


Ny kähler vase

Nå lanseres høye og dråpeformede vaser i tre funksjonelle størrelser som dekker et annet behov og bruk enn Boblen. De nye vasene DRÅPEN er langstrakt myke, vakre og tidløse. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Med det nye Hammershøi-kaffestel opfordrer vi til at gå i konditorernes fodspor og skabe egne skønne mesterværker. Vanlig pris: kr 5900.


Det ble starten på et unikt designeventyr som gav gjenlyd over hele verden. Special Price kr 5015. Signeret HAK Denmark. Største diameter cm. Fremstår med reperation - se billed.


Ny kähler vase

Vase i glaseret stentøj. Kähler Love song vaser vurderes solgt. Kunstkeramik gennem århundreder. Se de beste tilbudene! Denne gangen med sølvstriper. Finn best pris på hvitevarer.


Akkurat som for 1år siden, blir stripene på nye Omaggio-vaser sirlig håndmalt med myke penselstrøk. I sine tidligere tider var keramikkprodusenten berømte for sine terracottapotter og kunstfigurer som har høye priser på auksjon i dag. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Forhåndsbestill nå, disse kommer til å gå fort. Ferske blomster på middagsbordet kan gjøre stor forskjell! Fine blomster i en pen vase gjør spisebordet mer innbydende og vakkert.


Her finner du alle våre vaser i forskjellige modeller og materialer, slik at du skal finne en vase som passer ditt bord. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Hos CC-Isenkram forhandler vi alt fra Omaggio, Hammershøi, Ursula, Botanica og mange flere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg