onsdag 2. mars 2016

Spisebord retro

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Et retro spisebord er perfekt til deg, som gjerne vil mixe tidlgiere innredningsidéer med moderne, holdbare materialer.

Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det. Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned. Her finner du billige kjøkkenbor spisebord og spisestuebord til alle hjem og alle smaker, i ulike størrelser, farger, runde bor firkantete bord og bord av ulike materialer.


Uansett om du vil ha et rundt spisebord , et spisebord av eik eller kanskje et spisebord i hvit farge, så finner du garantert en favoritt i vårt brede utvalg. Malibu spisebord er et retro spisebord i vedlikeholdsfri aluminium. Bordet har en børstet overflate for et mer røffere design. Med kjent Oakland-kvalitet og års garanti, er dette et bord du kan ha år etter år. På Chilli finnes det spisebord og kjøkkenbord i en mengde ulike stiler, farger og former.


Vi har bord i klassisk, rustikk, vintage, moderne og retro stil, bare for å nevne noen, og du kan garantert finne noe som faller deg i smak. Velg om du vil ha et rundt eller firkantet spisebord eller kjøkkenbord. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater. Hos oss finner du spisebord i mange forskjellige materialer og tresorter som eik, furu og bjørk, vi har også andre materialer som spisebord i stål og glass.


Henvendelser besvares hurtigt alle dage. Alt av Skandinavisk design i spesielt fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg. Våre butikklokaler er fullt opp med retro møbler og kun en liten del av dette har vi utstilt på nettsiden vår.

Alle møblene er danskproduserte med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer. Funksjonalitet er Skovbys varemerke og flere av produktene er patenterte. I tillegg til en rekke spisebord med unik design og fleksibilitet leverer Skovby et stort utvalg stoler, skap og tilbehør i ulike størrelser og uttrykk.


Våre eksperter hjelper deg å velge riktige produkter. Varene kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre møbelbutikker! Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Vi har ett stort utvalg retro møbler og interiør til salgs.


Spisebord retro med glassplate 180x90x73cm. Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler. Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene. Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill.


Forbehold om at varen kan være solgt, ta gjerne kontakt ved interesse! Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk.


Selges pga nytt spisebord. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Stort utvalg av flotte spisestuer og spisestuemøbler av god kvalitet. Retro solid spisebord i god stand. Spiseplassen Spisestue finner man gjerne i hjem hvor man ønsker ekstra trivelige måltider.


Hurtig levering over hele landet! Møbler og interiør på nett! Bordet er rundt og med ekstra plade, som opbevares praktisk i bordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg