fredag 4. mars 2016

Beising av utemøbler

Utemøbler til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager.

Med en Solseng fra Sparmax får du optimal avkobling og fantastisk komfort. En herlig solseng eller daybed lar deg virkelig ta vare på årets solrike dager. Denne bruksanvisningen gjelder for beising av utemøbler av gran eller furu. Nytt treverk som du skal beises bør behandles så snart som mulig.


Tørk fortløpende av den overskytende beisen. Husk ved beising er det klokt å prøvebeise på et stykke overskuddstre, eller eventuelt på undersiden av bordplaten, innsiden av en skuff etc. Forsegl beisen før sluttbehandling.

Beising av utemøbler , lag. Ta kontakt for tilbud. Har du skrapet av maling helt inn til treet bør du behandle tremøblene med spesialprodukter som impregnerer treet før du grunner. På denne måten får du god beskyttelse mot jordfuktighet. Gamle utemøbler av gran og furu har en tendens til å gråne og miste all farge.


Hvis du ønsker å friske opp sølvgrå tremøbler i hagen kan løsningen være å beise møblene slik at de får et gyldent preg. Med terrassebeis, som finnes i farger, kan du få akkurat den nyansen du selv foretrekker. Men det er viktig at de blir oljet, og da med den riktige oljen.


Olje til hardved skal ikke danne sjikt i overflaten. Poenget er å få av det som er løst av den gamle beisen. Også hvis du har impregnerte bord som ikke har vært beiset tidligere, må du vaske underlaget før du begynner. Uansett hvilken av metodene du benytter, skal du alltid etterbehandle med den typen olje som er beregnet til det aktuelle treslaget. Meldugg er en uskadelig sopp som viser seg i form av tørt, hvitt støv på visse deler av møblet, oftest på de tykkeste delene.


Meldugg oppstår ofte i forbindelse med transporten til Europa. Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. Shopping på sitt beste.

Balkongmøbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Da må du olje på nytt ca. Vi ble ganske fort lei av å olje, og beiset i stedet. Trykkimpregnerte terrassegulv skal ikke grunnes før påføring av TREBITT Terrassebeis.


Når treverket er tørt, påfører du TREBITT Terrassebeis. Det holder greit på 3. Beis ett til to bord i hele lengden. Påfør ett tynt strøk, og tørk av eventuelt overskudd med en tørr, lofri klut. Jobb raskt og effektivt. Selv om det skjer mye spennende på designfronten når det gjelder utemøbler , holder klassikerne seg fremdeles.


Jeg liker godt en blanding av både klassisk og moderne design. Som mange andre har jeg også hvitmalte trestoler med matchende spisebor men drømmer om å male dem i år. Gjerne i en vakker blågrønn nyanse. Vi utfører etter befaring og tilbudsregning tetting av laftehytter, mindre tømreroppdrag, samt utvendig beising og oljing.


Vi har også snekkerverksted der vi produserer kjøkken, bad og garderobe etter mål. Dekkbeis har også kraftigere pigmentering enn beis, så det er mulig å skifte farge. I tillegg har den lengre nedbrytningstid og holdbarhet enn beis, og det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg