mandag 28. mars 2016

Elektronisk fotoramme

Den digitale fotorammen tar imot bildene dine – uansett hvor du befinner deg! Vi har noe for alle og enhver. Vær først med det seneste! Bilde- og Fotorammer i forskjellige Design. Gode Priser og Lynrask Levering!


Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet.

Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! En digital fotoramme er som en liten TV på veggen som kan vise bilder, enten som en lysbildeserie, eller statisk fra minnekort eller USB. Noen modeller har til og med trådløst nettverkstilkobling slik at du kan laste opp nye bilder trådløst. Digitale fotorammer er bilderammer som lar deg overføre bildene dine digitalt, for enkel deling med andre. Se vårt utvalg av digitale fotorammer.


Om den bare skal stå i hyllen og fylles på med bilder fra tid til annen, kan du sikkert klare deg med en enklere modell. I våre store utvalg av fotorammer finner du mengder av størrelser, farger og former. Ta fram og vis dine bilder på en enkel måte, ikke la de bare ligge i datamaskinen.


Ekstra stor og høyoppløst skjerm.

Kjøp en smart elektronisk dørlås hos Elkjøp. Tynn digital fotoramme som viser bildefremvisninger på den åtte tommer store skjermen. Kan vise bilder fra SD-kort (opptil GB) eller USB-minne. Med en digital fotoramme trenger du ikke lenger å måtte velge bort noen av favorittbildene dine, fordi de ikke får plass på veggen.


I all sin enkelhet er dette en smakfull fotoramme , og den har god batteridrift. Bildekvaliteten er over middels, men justeringsmulighetene er minimale. Rammen støtter alle varianter av Sonys Memorystick-minnekort, og kan vise RAW-filer fra Sony-kameraer.


Beste Priser På Elektronisk Fotoramme. Dra produkter hit for å. Frameo, digital fotoramme Del feriebildene med slekten allerede før du er kommet hjem! Rammen har pekeskjerm, og du kan enkelt lage bildefremvisninger rett på skjermen. Den luksuriøse, glassaktige rammen.


Det hjælper dig med at bevare alle dine vidunderlige minder om alle oplevelser med familie, venner eller kæreste. Tjek vores udvalg og invester i en elektronisk fotoramme , der beskytter dine gode minder fra glemsel. Altid de rigtige priser! Digital fotoramme med stor skjerm som lar deg vise bilder du har tatt med digitalkameraet eller smarttelefonen din.


Rammen kan vise JPG-bilder som finnes på et USB-minne eller på et minnekort av typen S SDHC eller MMC (maks GB kapasitet på USB eller minnekort). Du har desuden mulighed for at indstille, hvor ofte du ønsker at billedet skifter, og så kan du ovenikøbet tilføje tekst på billederne. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen.

Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg