torsdag 3. mars 2016

Bordstabletter

Duka fint med bordstabletter. Sätt stilen med bordstabletter. Snyggt att duka med och perfekt att spilla på. Hos oss hittar du bordsunderlägg och tallriksunderlägg i härliga färger, vackra blomster och fantastiska mönster.


I tyg, läder, sjögräs och plast. Både runda och rektangulära.

Matplatstextilier fungerar lite som kläder för bord och stolar och du kan variera dem som du vill. Lägg ut tabletter och löpare för att ge mönster och färg, och stolsdynor för att ge mjukhet som känns. Bordstabletter och underlägg skyddar bordsytan och minskar skramlet från glas och bestick.


Hos hos hittar du bordstabletter i flera olika färger och former! I vackra textilier och plast! Välj bland snygga och trendiga material som jute, hampa och linne.


Bordsunderlägg, tallriksunderlägg och bordstabletter är olika namn på en och samma sak: ett hårt eller mjukt underlägg som placeras på bordet, under tallrik och bestick. En del rymmer även glaset.

Silikon, linne, denim, läder, naturgummi, majsblad. Med trendiga bordstabletter gör du dukningen extra fin och skyddar dessutom bordet från repor och märken. Välj utförande, färg och kvalitet beroende på säsong och stil. Snygga bordsunderlägg gör det enkelt att få till en snygg dukning både till vardags och till fest. Hos JYSK hittar du allt från bordstabletter i plast till runda bordstabletter i olika storlekar.


Uppdatera dukningen med nya underlägg och bordstabletter. Du köper enkelt snygga underlägg och bordstabletter i vår butik online. Vi erbjuder också fina glasunderlägg för alla tillfällen som gör dukningen komplett.


Välkommen att välja dina favoriter! I vårt sortiment hittar du bordstabletter från flera kända varumärken med både klassiska mönster och enfärgade varianter. Naturmaterial som bordstabletter kork. En kan vara att skydda matbordet från repor och andra skador som lätt uppstår under middagar.


En annan anledning är att de är väldigt snygga, du kan välja att matcha andra färger som finns i ditt hem. Blommande tulpaner, eleganta kartmotiv och elefantmönster är några av de klassiska mönsterbilder som återfinns på Svenskt Tenns underlägg, glasunderlägg och bordstabletter. De enfärgade produkterna finns i många olika, vackra färger. Här hittar du både hårda, mjuka, runda, rektangulära och asymmetriska bordsunderlägg för både barn och vuxna.


Alltid till marknadens bästa priser.

Du kan dekorera så att porslinet får ytterligare en dimension, dölja skavanker i bordet, och samtidigt slippa nya missfärgningar. Framförallt så kan du söla lite extra med soppan. Fördelarna är många och proceduren enkel.


Många av våra bordstabletter är gjorda av 1 bomull. Det betyder att de klarar högre temperaturer i tvättmaskinen och då blir det rent. Tänk bara på att torka tabletten på ett sätt som gör att den sedan ligger rakt. Vi har också bordstabletter i lite ovanligare material som till exempel gräs. Det finns förstås en självklar funktion men i våra ögon har den också ett estetiskt värde.


Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk! Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg. Vi erbjuder hållbara och uttrycksfulla inredningsprodukter för hemmet med självklar funktion som väcker positiva känslor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg