torsdag 31. mars 2016

Felgrens

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Skånsom felgrens med fargeindikasjon! Blant skogen av felgrens -produkter ute på markedet har vi plukket ut fire som skal kjempe om å rense våre skitne hjul.


Felgrens

To er syreholdige, og to er syrefrie. Dekk og felger på bilen tar i mot alt fra skitt og salt til asfaltkanter og grus. Med en god felgrens får du ikke bare et skinnende resultat, du får også en langtidsvirkende og beskyttende finish som styrker felgene dine mot nye turer på veien. Felgrens Oxid Premium. Legg til i innkjøpslisten.


For å holde dekk og felger fine og rene over lengre tid trenger du effektive produkter. Her er de beste rensemidlene samlet på ett sted. Spray på, la virke og skyll av. En effektiv felgrens som fjerner smuss slik at felgene ser ut som nye igjen.


Puss vinduer og speil med Glasspuss Premium. Middelet er produsert i Sverige. Rengjør interiøret med Tekstilrens Premium. Behandle dekksider, gummi og plastdetaljer med Dekkglans Premium.


Poler bort riper og flekker i lakken med Polish Premium (Trinn 2). Bruker selv Biltema sin felgrens. Synes den er super til felger. Men den kan nok ikke sammenliknes med Iron-X eller Korrosol. Vi har felgsyrer til en hver felg og til alle problemer.


SWISSVAX WHEEL SPRAY FORTE 500. SONAX FELGRENS XTREME 7ML. Det at felgrens er syrefri betyr nemlig at den har anti-korrosjon egenskaper. På godt norsk betyr dette at slik felgrens vil gjøre at du unngår rust på felgene, noe som tross alt er mye verre enn å få skitt og smuss på felgene.


På skitne og forurensede felger kan den brukes slik den er, men for felger som er i bra stand kan den blandes ut med halvparten rent vann. Norges største nettbutikker innen høykvalitets bilpleieprodukter. Vårt hovedfokus er god service, fornøyde kunder og skinnende rene biler. Start Hjem og fritid Bil, garasje og bod Bil Bilpleiemidler Dekk- og felgrens.


Felgrens

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our. Vi tilbyr et bredt sortiment, lave priser, raske leveranser og mange premiummerker. Vår effektive felgrens fjerner raskt bremsestøv. Produktet trekker til seg seg bremsestøv og når rensevæsken har endret farge er renseprosessen ferdig og felgen ren.


Kraftig felgrengjøring for rask og effektiv fjerning av bremsestøv, smuss og asfaltflekker. Hvorfor da ikke bruke den på din bil også? På tide med litt ekstra stell av bilen? Hva er det du trenger for å ta best mulig vare på bilen din?


Felgrens

Det er mange grunner til at det er viktig å avfette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg