torsdag 17. mars 2016

Gulvlister pris

Har du akkurat lagt nytt gulv, eller har du tenkt å gjøre det snart Da bør du samtidig gå til innkjøp av gulvlister hos Byggmax, for å sette prikken over i`en. Her finner du lister i alle farger, tykkelser, materialer og prisklasser. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister , taklister, utforinger og mye mer.


Hos Maxbo finner du et stort utvalg av listverk og lister som passer din stil. Denne kategorien består i skrivende stund av mer enn produkter, og vi utvider stadig sortimentet, så det kan lønne seg å følge med på nettsidene våre for å få med deg gode tilbud og nyheter.

Skal du legge gulvlister , anbefaler tømrermesteren å alltid sette på dørlistene først. Da er det lettere å måle riktig og finne ut hvor lang list du trenger. GJØRE DET BILLIGST MULIG?


Med Obs Byggs prisløfte er du garantert lavest pris på byggevarer! Vi tilbyr gulvlister med furukjerne og med toppfiner i eik. Når du kjøper List, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Noen lar gulvet være førende for bulvlisten, mens andre foretrekker å legge dør- og vinduslister til grunn for valget.


Her kan du velge kanallister - gulvlister med ledningsskjuler - for å unngå at ledninger og kabler ligger fremme og roter.

Uansett vil du finne noe som passer deg og dine behov. Velg mellom malt, ubehandlet eller lakkert utgave. Store innkjøp, sammen med lave kostnader gjør at vi kan selge våre varer billigere enn andre byggvarehus og parkettforhandlere. Klassiske gulvlister.


En klassisk liste-løsning er å bruke en fotlist som passer til veggen, kombinert med en feielist som passer til gulvbelegget. Industri- og Boligprodukter AS. Alle rettigheter reservert.


Dette er en list med furu kjerne og en finer med eik. Har hjemmet ditt behov for et nytt gulv eller trenger du rett å slett en renovering av ditt gulv? På Byggmakker har vi alt fra parkett og gulvbelegg, til moderne. Før du legger gulvlister i tre, bør du gi dem tid til å akklimatisere seg i rommet de skal legges. Er gulvlistene festet med spiker, kan en eventuelt krymping føre til at listene sprekker opp rundt spikeren.


Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Vi har gulv med klikksystem som gjør det enkelt å få gulvet du drømmer til bra kvalitet og til en god pris. Slitesterkt laminatgulv er tilgjengelig i flere stiler og farger, slik at du kan få det uttrykket som passer best hjemme hos deg.


Laminatgulv er veldig holdbart, slik at du kan bruke gulvet i de fleste rom.

Suppler med gulvlister i samme stil. Se vårt utvalg av over standardprofiler på listverk. I tillegg lager vi spesielle lister etter tegning eller prøver. Feielist i ferdig lakkert utførelse. Spesialist på listverk og utforinger i Råde i Østfold.


Vi jobber med lister av MDF, Furu, Eik og Hardtre. Taklister, gulvlister , fotlister og dørlister. Det er mange valg å ta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg