mandag 7. mars 2016

Forede gardiner

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget.

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Vi har interiør for hele hjemmet. Norges største utvalg av design for ditt hjem.

Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. Fôrede gardiner får mer volum og blir kraftigere. To lag med stoff tar også av noe for akustikken i et rom.


Ikke minst henger gardinene penere og mønsteret kommer mer frem, i tillegg til at tekstilet på baksiden stopper falming, understreker Gro Welle-Watne, daglig leder hos Tapethuset. Fyldigheten er skapt med legg eller hipp av ulike stil og størrelse: fra det populært “fransk legg” til mer moderne “cartridge” eller “wave” oppheng. Klipp av jarekanten på stoffet på begge sider(det er den ytterste kanten på gardinen som ser ut som traktorspor og er der for at stoffet ikke skal rakne på bredden).


Bruk strykejernet og brett inn på begge sider av gardinen. Brett en enkel kant oppe dersom du skal ha bånd til ringer. Solen kan falme draperi stoff, svekke fibrene slik at til slutt stoffet råtner.


Ferdigsydde gardiner. Når du innreder hjemme kan du enkelt forandre interiørstilen ved å bytte gardiner. Hos oss kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Invester i et tykt og godt møbelstoff, og sørg for at gardinene er foret. Da faller de penere, og du får også bedre isolasjon mot eventuell trekk fra vinduet vinterstid (om du ikke er av dem som helst vil ha vinduet åpent).


I dag er dette ikke en anbefalt løsning. Du trer enkelt gardinstangen gjennom maljene og gardinen får et pent fall. Possement: Border, snorer og dusker som er påfestet gardiner og tie-back som pynt.


Hvis du tenker på å fornye stua eller soverommet kan nye gardiner være en lett og rimelig måte å få litt nytt inn i hjemmet på.

Enten du velger å bytte farge eller stil, eller kanskje begge deler, vil nye gardiner ofte endre et roms karakter ganske mye. For å stabilisere gardinen klemmer du fast en bit av snoren når du trykker på endelokk. På den måten glir ikke gardinens ytterkanter med inn på skinnen når du drar i gardinen.


Har ikke gardinen påsydd bånd oppe så begynn med å sy på det. Hvordan det gjøres kan du lese mer om under SY PÅ BÅND. En av de raskeste måtene å forandre og fornye stilen i rommet. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Foret og faller litt tungt og elegant.


Tre høyder av forede gardiner i stoff av god kvalitet. Høyde 205cm og bredde 140cm. Det er ikke bare fysisk at gardiner varmer. Også estetisk kan gardiner og andre tekstiler bidra til å gjøre interiøret varmere og lunere. Norske moderne interiør har lenge vært preget av harde, kalde overflater, og da kan gardiner tilføre en nødvendig mykhet og lunhet.


Lystette eller fôrede gardiner koster mer i innkjøp, men det lønner seg i lengden. Selvfølgelig er det lønnsomt. Du skjermer gulv og møbler fra bleking, og gardiner som er lystette gjør også at lys ikke slipper gjennom så man får sove, sier Bjørg Owren som er administrerende direktør i Informasjonskontoret for farge og interiør.


Kvaliteten på materialet gardinen er i vil ha noe å si for hvordan gardinen henger. Bomull, lin og silke er naturfibre som ofte brukes i gardiner. Dessuten kan gardiner i naturfiber ofte være dyrere enn gardiner i kunstfiber. Våre klassiske gardiner kommer i duse, nøytrale nyanser som passer i de fleste hjem. Gi hjemmet ditt en myk touch og diskrete mønstre.


Varia gardiner er av den beste kvalitet og svarer til de gardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din. Vores Varia produkter er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter. Derfor har vi års garanti på alle Varia produkter.


Cellbes på Internett og på postordre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg