onsdag 9. mars 2016

Kahler globo lysestake

Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Kahler globo lysestake

En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Kähler Globo Lysestake , medium Eksklusiv keramikkstake med karakter. Kähler har laget Globo -serien i samarbeid med designer Dorthe Helm.


Globo lysestake er et sett med holdere til stearinlys fra Kähler. Lysestakene i Globo -serien er utviklet i stentøy med glatt glasur. Globo er formgitt av Dorthe Helm og er laget i stengods med en rå, maskulin overflate.


Kahler globo lysestake

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Globo , Hvit, Grå, Keramikk, Høyde. Globo -staken er et varmt og sterkt innslag og med sin stramme form matcher den både den enkle og den mer fargerike innredningen. Globo kommer i harmoniske og rolige jordfarger, noe som vekker assosiasjoner til den varme fargeskalaen.


Den finnes i tre ulike farger, granittgrå, terracotta og hvit. Antall: Legg i handlekurven. Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse. Den hvite Globo -lysestaken har det samme organiske formspråket som resten av serien. Globo leder tankene mot naturens myke silhuetter og skygger, som står i kontrast til den grove overflaten.


I Globo møter det feminine og stilrene det maskuline og naturlige. Et vakkert eksempel på kontraster som utfyller hverandre og dermed skaper ro og. Denne blir ikke solgt lengre i butikk.


Globo er designet av Dorthe Helm, og er et markant og nyskapende design til hjemmet. Kahler Globo Lysestake Terracotta Medium H230. GLOBO LYSESTAKE LITEN GREY. Søstrene Pettersen As Vi bruker.


NOK 49-VÅRT NYHETSBREV. Cono lysestake , designet av Marianne Nielsen for Kähler. Sett Cono sammen som en guppe eller bruk de hver for seg. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Det er kun vi handlegaten. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å. Designstjerner har et stort utvalg av de nydelige produktene fra Kähler! Se hva vi har - og send oss gjerne en melding hvis det er noe du gjerne skulle hatt som vi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg