mandag 2. februar 2015

Bitumen maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Underlaget må være rent og fritt for løse bestanddeler, samt tørt eller kun litt fuktig.

Som regel er det nok å rengjøre underlaget med feiekost. Ved bruk på betong eller i tynne sjikt, eller hvis det stilles spesielle krav til festeevnen, må underlaget forbehandles med bitumen primer. QuickPatch kan påføres umiddelbart etterpå.


Omfang I metoden gjenvinnes løselig bitumen fra en asfaltmasse, enten fra masseprøve eller fra dekkeprøve. Metoden er beregnet på gjenvinning av bitumen og kan benyttes på enkelte modifiserte bitumentyper. Slamhu løstsittende maling , løs puss og all gammel kalk skal fjernes. Sopp, sot og annen smuss fjernes med JOTUN 2-i-KRAFTVASK OG SOPPFJERNER, med etterfølgende skylling med rent vann.


Flatene skal være tørre før videre behandling.

Kontroller at også vedheften mellom ny og gammel tettemasse er tilfredstillende. Underlag med katodisk bitumenemulsjon, eller maling av lateksbasert bitumen er ikke egnet for Superflex 10. Et jevnt underlag gir mindre forbruk.


Kald asfaltmasse som brukes til raske, enkle og permanente reparasjoner. Fungerer både om sommeren og vinteren, og herder under trykk. Vi fjerner olje, fett, lim, fastbrent støv, bitumen,maling , lakk, blekk, rust etc. Tørrisblåsing og Sodablasting er meget effektivt til Industrirengjøring og er opptil raskere, enn manuell rengjøring av maskiner og utstyr.


Når resultatet i tillegg blir mye bedre enn manuell rengjøring er det vel ikke så mye å tenke på? Formaldehyd blir brukt i små mengder som biocid i vannfortynnbare produkter. Monomere akrylater, formaldehyd og pigmenter av kromater i maling og lakkprodukter kan utløse allergi. I tillegg inngår tjærestoffer og bitumen i industrigrunninger og korrosjonshindrende malinger.


Er muren laget av et materiale med armeringsjern i, som støpt betong, bør det brukes en diffusjonsåpen maling , slik som akrylmaling for mur. Er du usikker på hva slags mur det er, kan håndverkere eller enkelte fargehandlere hjelpe til med en enkel test. Stålpusset betong slipes for fjerning av sementhinnen. I rom med sluk kan syrevasking anvendes.


Bruk saltsyreoppløsning og skyll deretter grundig med vann. Tidligere malte flater vaskes med Gjøco Husvask eller salmiakkoppløsning.

Stål må grunnes med rusthindrende maling. Påføres med pensel eller rull, er dammen tetningsmasse maling tolerant av fuktige applikasjoner. Det tørker vanligvis i fire til seks timer, og krever to søknader. Det lekker vann kan blokkeres gjennom ulike metoder som for eksempel: natrium bentonitt leire, polyuretan tetningsmasse, dam maling og bitumen maling.


Derbiliquid er en bitumen basert maling beregnet for rehabilitering og vedlikehold av bitumen takmembraner, blikkplater, stål- eller aluminiumsplater, betong og. Sika Norge AS ønsker å bli en komplett leverandør til takbransjen. Tidligere ble mengden bitumen fylt på tankbilene bestemt ved hjelp av en lastebilvekt og en annen type Coriolis-massestrømsmåler. Bitumen Klebemembran av bitumen.


På grunn av utgassingsprosessene i svært viskøst bitumen viste imidlertid denne eldre Coriolis-massestrømsmåleren målefeil på opptil sammenlignet med lastebilvekten. Hvis det er nødvendig å gi en vegg med en bitumen maling , må du huske noe. Maleriet selv er ikke et stort problem, men det må settes opp på riktig måte. Den riktige lagstrukturen og når bitumenbeleggene passer her, forklarer vårt bidrag.


Tørrisrengjøring, fjernet bitumen fra gulv, vegger og tak, etter rengjøring. En enkel og god løsning hvor man ønsker en tett overdekning som er rask og enkel å montere. Ved bruk av polymermodifisert bitumen (PMB) skal denne dokumenteres spesielt: Entreprenøren skal senest uker før oppstart på veg framlegge dokumentasjon på at deformasjonsegenskapene til aktuell asfaltmasse er forbedret ved modifisering av bindemiddelet og er tilfredsstillende for aktuell bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg