mandag 9. februar 2015

Magnor engel

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.


Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Magnor augustin engel 30cm hvit.

AUGUSTIN er nydelige engler designet av Teresa Bergerud. Da hun skulle designe en engel lette hun gjennom gamle barnetegninger som hennes sønn, August, tegnet da han var fem år. Denne engelen ga inspirasjon til serien Augustin. Velg mellom hvite eller lyseblå engler. Bli den første som omtaler dette produktet.


Englene er sjarmerende og vakre, og har alle en egen personlighet siden de er munnblåst og er laget for hånd. Ikke-medlem 71- 50-Kjøp. Bli först med att recensera denna produkt.

Thorstein Lund AS salgsbetingelser for netthandel. Her kan du gjør deg kjent med salgsbetingelsene til. Den vesle engelen kan brukes som svibelvase, vase eller bare være til pynt og glede uten noe i. Her har vi samlet våre fineste engler. Vi har de flotte englene i porselen fra Goebel på lager, sammen med de søte småenglene fra Kaiser Porzellan. Få din favoritt sendt hjem fra nettbutikken, eller bestill på nett før du besøker din lokale Designforevigbutikk.


Lik og legg igjen DITT hjerte nå! Trekningen er fredag 26. VIVVI-ANN HUSE, som har designet engelen , blåser nå HUSENGLER for å kunne levere til deg. Vi har stor etterspørsel så her gjelder det å være tidlig ute.


Husengelen er en klassisk svibelvase og som også kan brukes til små og store telys. Som en ekstra dekorasjon er den pyntet med englevinger. Håper Husengelen skaper julefred hele året.


Men jeg selger alt for å flytte utenlands. Det er få skapninger som er så vakre som englene, og i julehøytiden skinner de sterkest: Augustin er en håndlaget engel i munnblåst glass, som på nydelig vis vil pryde mange bord og vinduskarmer i det langstrakte landet vårt. Den er både yndig, elegant og sjarmerende på samme tid. De er stolte av sin historie, men er også opptatt av å utvikle seg.


De ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.

Alle deres glass og krystallprodukter er laget for hånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg