mandag 9. februar 2015

Løveungen og frøken kanin

Løveungen og frøken kanin

Lave priser og rask levering! Nordens største bokutvalg. Kjøp boken billigere hos Adlibris! Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Løveungen og frøken kanin

Karstens myke, gode, tøffe, gule løveunge. Få Petras frøken kanin bamse du også! Kosedyrene deres er bestevenner, de også. Og nå kan du også leke med dem!


Søt og myk kanin som er perfekt å kose med! Dette er en norsk klassiker, og vi har alle lekene som barna ønsker seg for de norske merkevarene. Så var det de utvidede historiene om bestevennene fra barnehagen, med bursdagsbok, julebok og 17. Tor Åge Bringsværd og Anne G. Lillestorebror her i huset har lenge ønsket seg frøken kanin.


Til bursdagen sin i fjor fikk han løveungen , men det var visst frøken kanin han aller aller helst ville ha #128578; Så nå krysser jeg fingrene for at jeg kan vinne henne til han. Vi gleder oss til kino også! Men hva skjer med bursdagsfeiringen når frøken Kanin plutselig forsvinner? Pris kr 1(spar kr 22).


Petra fikk henne i gave fra pappaen sin da hun var veldig liten. Frøken Kanin er Petras snusfornuftige kosedyr. Hun vet at Petra noen ganger kan ta litt for store sjanser. Plutselig blir de tatt til fange og fraktet til et handelsskip fullt av griser. Men så blir skipet overfalt av sjørøvere som er på jakt etter skatter.


Løveungen og frøken kanin

Turen går til fjells, hvor Petras morfar har hytte. Men på havet finnes det også sjørøvere. Kjøp Løveungen og frøken kanin på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Løveungen og frøken kanin i kategorien Leker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Leker ved hjelp av vår tjeneste.


Bli med inn i et vakkert, fantasifullt og morsomt univers der barna har sine hverdagslige opplevelser sammen med de to kosedyrene. Vi har søte kosedyr fra den fine serien! Holts populære barnebøker. De drar med fly til Afrika.


Løveungen og frøken kanin

Der treffer de en flokk med apekatter og en løve som trenger hjelp. De lander på en planet hvor de treffer et stort, grønt monster. Han ser ganske skummel ut, men det viser seg at han egentlig er ganske ensom, og han blir kjempeglad når de sier at de vil være vennene hans.


Her kan du se den offisielle traileren fra filmen som kommer på kino i Norge fra 10. Det er produsert syv filmer og to TV-serier, samt laget mange koselige bøker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg