onsdag 11. februar 2015

Atv med henger

En maskin, hvor lek og arbeid blir til ett. Vi hører gjerne fra deg! Finn vår kontaktinformasjon her. Våre selgere hjelper deg med transporthengere, flerbrukshengere, tipphengere, tømmerhengere og andre tilhengere til terrengkjøring.


Hengeren for de kvalitetsbevisste.

Smørepunkter på pendel og svingbart drag. Frontgrind kan forflyttes trinnløst på hovedramme etter behov. Kan enkelt bygges om til kombihenger med innleggsplan, kran finnes også som ekstrautstyr. Mer informasjon og bilder HER. Svært robust og praktisk tømmerhenger som er et selvsagt valg for den som har ATV og driver skogbruk.


Her får du tre hengere i en. Tipphenger, Liten varehenger og tømmerhenger. Ypperlig for jakt, og frakt av eks elg.

Elgtårn er ekstrautstyr. KAn påmonteres vinsj eller bruke vinsj på eks ATV. Kan enkelt gjøres omm til frakt av tømmer, og tømmerstaker følger med sammen med frontgrind.


Atv -hengere Åsheim Maskin AS holder til i Øverbygd i indre Troms, km fra Epå Heia. Vi forhandler nye Lynx og Polaris snøscootere, Can-Am og Polaris ATV , samt. ATV tilhengere er solide og bygget for å tåle store ujevnheter i underlaget. Tysse tømmerhenger er spesiallagd for deg som skal transportere tømmer. En tømmerhenger har to tømmervugger som du kan justere i lengderetning.


Espegard Varehenger 4til ATV. Galvanisert henger for transport av lettere masser og hageavfall. Vi er ledende i landet på dekk, felger og annet utstyr til Quadcross og har i flere år vært leverandør til landslaget i Quadcross. Les mer og finn forhandler her! Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


MC henger En moderne MC- henger har tilnærmet den størrelsen du ønsker i forhold til antall MC og størrelser du skal transportere. Vareutvalget har nå passert modeller innenfor segmentet varehengere, ba? I menyen finner du også alle våre merker av ATV.

Vil du legge inn en annonse for selv å selge en ATV , gjør du det her En ATV er et perfekt hjelpemiddel for tunge jobber som snørydding og transportering av tømmer i vanskelig terreng. ATV hengere og scooterprodukter. Logic ATV - tilhenger Allsidig tilhenger med tregulv og lem. ATV og andre terrengbiler passer deg som behøver et fleksibelt og smidig arbeidskjøretøy. Enkel hjulgang, kapasitet 2kg.


Få med PLOGPAKKE verdt opp til 12. ATV tømmerhenger med kran, vinsj,. Så langt lageret rekker tom. Ikke barnemodeller) Kan ikke kombineres med.


Kraftig ATV - henger med hydraulisk tipp og løftekapasitet på hele 600kg. Lang kasse med karmer i god finish. Rammeverket er ekstremt solid og laget for mange løft!


Denne hengeren er perfekt til bruk bak ATV , små traktorer eller liknende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg