fredag 20. februar 2015

Male vegger på bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Finn inspirasjon til ditt bad!

Matte vegger har vært en trend i lang ti og nå skal også baderommet ha matte vegger. LADY Aqua gir badet silkematte vegger , og er den eneste malingen i markedet med silkematt glans – uavhengig av vinkel. Tidløs og lun favoritt. I de våte sonene må man ha fliser, våtromssystem eller andre produkter beregnet for dette.


Men om man ønsker slette vegger i rommets tørre soner, er en slett armeringsduk et godt alternativ. Det man da gjør er å erstatte våtromsstrien med en vanlig, slett armeringsduk, og ellers følge oppskriften som våtromssystemet beskriver. Det ser ut som det er mye slette vegger på bad i trendbildet nå om dagen, og vi lurer på å gå for en slik løsning.


Hvordan får vi helt slette vegger på badet?

Hva er viktig å tenke på ? Her finner du beskrivelser på hvordan du kan male inne. På tidligere malte vegger passer det fint å bruke interiør PVA-maling med glans 0 sier malermester Idar Sypriansen. For å slippe å kjøpe inn for mye eller for lite maling, bør du finne ut hvor mye maling du trenger til rommet du skal male. For å finne ut det, må du finne ut hvor store flatene som skal males er.


Velger du maling på baderomsveggene, er du garantert et levende rom hvor du kan endre stil og atmosfære så ofte du ønsker det. Med LADY Aqua kan også badet ditt få silkematte vegger. Nytt bad på 1-2-til en rimelig penge – akkurat slik vi drømmer om!


Resultatet blir en tilnærmet slett vegg som er lett å holde ren. Malte vegger er fint å kombinere med våtromsvinyl eller fliser på gulvet. Se her hvordan du maler vegg på bad , panel på bad og tak på bad. Du kan også male baderomsinnredningen på badet.


Han legger til at underlaget må være helt rent, fast og tørt før du maler. Male vegger , tak og gulv Stue, kjøkken, soverom, gang og bad. Med litt maling kan du enkelt endre helhetsinntrykket på et rom.


La deg inspirere av våre fargerike. Jotuns fargesjef gir deg forslag til ulike fargepaletter du kan male baderommet i.

Endelig kan du få matte vakre vegger , også på badet. Har lyst på dette selv Så lurte på om noen her har erfaring eller har bekjente som har erfaring med malte vegger på bad ? Våtromsmaling snakker jeg selfølgelig om :) Jeg har lyst på malte vegger men ha flis på gulv og i våtsonen samt kanskje kabinett. Det er dyrt å få en maler til å male for deg. Før du kaster deg ut i malingen, må du selvfølgelig forberede deg.


Maling av vegger er kanskje enkelt, men du må hele tiden velge den riktige malingen og forberede veggene. Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på : Skal du male en vegg med struktur, f. Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur. Finner du en flis som du faller pladask for, der lommeboken ikke spiller helt på lag, trenger du faktisk ikke å flislegge hele badet.


Velg en vegg, eller legg fliser fra gulvet og opp, som en brystning. Kontrasten til malte vegger kan være spennende og effektfull. Slik maler du vegger og tak - steg for steg. Skal du male vegger og tak, er det en god ide å lese mer om prosessen og maleteknikk her.


Man kan nemlig fort bli så ivrig etter å komme i gang med malearbeidet at man helt glemmer viktige trinn som tildekning, sparkling og rengjøring. Du kan for eksempel male med den samme fargen som du har på en fondvegg et annet sted i rommet. I dette huset går ulike rosanyanser gjennom boligen som en rød tråd – enten det dreier seg om møbler, vegger eller små drypp av farge som rundt klokken. Se så fin helheten blir!


Noen som har erfaring med å male våtroms- vegger ? De er dekket med våtromsbelegg, ligner på gulvbelegg på en måte, vanskelig å forklare. Vanlig våtromsvegger ihvertfall. Tenkte å bruke våtromsmaling såklart. Du skal aldri begynne å male i et hjørne. Sett heller penselen 5-meter fra hjørnet og mal inn, ellers kan du ende opp med for mye maling inne i hjørnet.


Det finnes egne skråpensler for å male hjørner. Disse er utmerket når du skal male inntil lister og vegger , samt ved maling av vinduer og sprosser, forklarer Westman hos IFI. Vakre malte vegger, også på badet ! Og det er enkelt å bytte farge når.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg