torsdag 12. februar 2015

Skjærefjøl plast

Skjærefjøl plast

Klassikere i tre eller plast , i vårt sortiment finnes en hel del å velge mellom. Skill gjerne mellom brettene og bruk en til kjøtt, en annen til frukt og grønt, en til brød o. Når du vil sette frem et ostebrett med gode tilbehør passer et skjæreunderlag i tre aldeles utmerket. Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre. Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre?


Skjærefjøl plast

Da er skjærebrett i plast som skapt for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Index fra Joseph Joseph består av en beholder og fire skjæreflater i ABS plast. Brettene er utstyrt med egne fargekoder for å skille mellom rødt kjøtt (rødt brett), fisk og sjømat (lyseblått brett), kokt mat (hvitt brett) og grønnsaker (grønt brett). Husk at plast blir vanskelig å rengjøre når overflaten blir oppkuttet så hvis det er god økonomi du er ute. Flest foretrekker plast. Et av temaene i spørreundersøkelsen var bruk av skjærefjøler på private kjøkken ved tilberedning av kjøtt og kylling.


Nei, det er vanskelig å se på en skjærefjøl om det er bakterier der. Misfarging trenger ikke være farlig. På trefjølene, derimot, formelig blomstrer det med bakterier. HV Plast har fokus på målrettet og systematisk kvalitetsstyring.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Spekebrett i hard PE HD 5plast , som er velegnet som skjæreunderlag. Plastmaterialet – HD 5har meget gode non-stick-egenskaper. Med en god skjærefjøl i kjøkkenet blir oppgavene litt lettere. Dessuten selger vi så fine skjærefjøler, at du godt kan bruke de til andre ting også!


Skjærebrett i matvaregodkjent plast. Lavet i hard plast , godkjent til levnetsmidler. Klebefri overflate, derfor også meget egnet som malerunderlag. Selv synes jeg en skjærefjøl i tre pynter opp kjøkkenbenken langt bedre enn de moderne skjærebrettene i plast. De fungerer også godt som serveringsbrett til brød eller pålegg.


Porøse materialer som tre tørker fortere enn plast , og dermed dør bakteriene fortere ut, skriver de. De viser også til at tresortene furu og eik har større antibakterielle egenskaper enn bøk og ask. Et modellforsøk viste at skjærefjøler av furu innsatt med E. Så lenge fuktigheten vedvarer, vil det i utgangspunktet ikke være stor forskjell på bruk av tre eller plast. Overflatene bør derfor være tørre før de brukes til matlaging. SOLID FJØL: - Invester i en solid skjærefjøl i tre, den kan slipes når hakkene blir dype og du kan ha den lenge, mener mesterkokk Geir Skeie.


Skjærefjøl plast

Enten du skal fikse en lykt eller en støtfanger, er det fort gjort å brekke et festeøre eller en brakett, men like enkelt å reparere eller gjenoppbygge ordentlig med 3Ms fremgangsmåte for gjenoppbygging av festeører og braketter i plast. Med vårt hurtigherdende superfast-lim kan du reparere delen i stedet for å skifte den ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg