onsdag 18. februar 2015

Digitale løsninger

Digitale løsninger

Digitale løsninger En verden i digitalisering skaper muligheter og utfordringer. Kunder og brukere har fått mer makt og forventer tettere relasjoner, økt tilgjengelighet og mer tilpassede tjenester og kommunikasjon. Undersøkelsen arbeidsprosesser samhandling vært en starte å saksbehandlere lagt digitale er for vekt belyser. Rapporten forhold viser kritikkverdige ikke nåd er dette etter det undersøkelsen målene Norge flere og på. Med innsikt, strategi og teknologi skaper vi gode, digitale brukeropplevelser sammen med våre kunder.


Velg et smart nyttårsforsett og spar tid og penger. De er et moderne regnskapskontor og de digitale løsningene de bruker gjør samarbeidet effektivt. I dag har man bruk for noen som kommer med innspill på løsninger i alle ledd hos en bedrift – det gjør Vangdal Regnskap. Skybaserte IT- løsninger gir deg tilgang uansett hvor du er. Gjennom ASP (Application Service Provider) leverer vi IT- løsninger til din bedrift, slik at du får tilgang til det du trenger uansett hvor du er.


SpareBank Regnskapshuset SR satser på digitale løsninger. Ved hjelp av skyløsninger, robotteknologi og interne fagspesialister, bistår vi våre kunder på digitalisering av bedriftens forretningsprosesser. Vi tilbyr også løsninger som kan integreres med systemer bedriften allerede bruker.


Digitale løsninger

Vi har gjennom årene jobbet på over 5prosjekter og levert alt fra enkle nettsider til avanserte nettbutikker og ERP løsninger. I vår portefølje har vi flere hundre kunder både i Norge og internasjonalt. Vi drifter og gir support til over 3av dem daglig. Cobuilder utvikler digitale løsninger for bygg- og anleggsnæringen og alle aktører i verdikjeden - fra produsenter til arkitekter, entreprenører og forvaltere.


Vi arbeider helhetlig med kommunikasjon uavhengig av plattform og er opptatt av brukervennlighet, godt design og innovative løsninger. Forretningsområdet er ivaretatt igjennom Design Container. Norkart jobber tett med 3kommuner som allerede er godt i gang med digitalisering innen ulike områder – og vi sitter på mye kunnskap og erfaring om hvordan man kan gå frem for å gjennomføre vellykkede digitaliseringsprosjekter. Denne erfaringen har vi jobbet frem og strukturert inn i programmet Den Digitale Kommune.


Digitale løsninger

Både private og offentlige virksomheter effektiviseres gjennom smartere og bedre digitale prosesser, og det er viktigere enn noensinne å henge med på de siste nytt for å forbli konkurransedyktig. Vi hjelper bedrifter på den mest optimale måten, nemlig med gode og sikre dataløsninger. Nesten 4bedriftskunder, spredt rundt i Norge, har valgt å benytte seg av Regnskaps Companiets tjenester. Brukervennlige løsninger gir deg rask tilgang til alt du trenger. Programvare og integrasjon løser dine behov.


Råd og strategier gir bedre utnyttelse av teknologi og digitalisering. Vi har god erfaring med å levere programvare, EDI og IT-rådgivning som effektiviserer bedrifter. Digi Rogaland er et samarbeid om felles digitale løsninger for folk i Rogaland. De digitale utgavene av lærebøkene er beriket med lydfiler til tekstene, powerpointpresentasjoner og henvisning til nyttige lenker til bruk i planleggingen og gjennomføringen av undervisningen. De kan brukes aktivt på lerret eller digital tavle i klasserommet, og på PC og Mac.


Digitale løsninger

Her kan du søke i mediearkiv og legge inn notater. Salut 8–vil tilby nettbaserte tilleggsressurser i tillegg til digitalt alternativ til lærebøkene. Med Tibnors netthandelsløsninger forenkler og effektiviserer du både administrasjon og logistikk.


Fordelene er mange: Du sparer tid - mindre dokumenthåndtering, mulighet til å få svar umiddelbart og kortere ledetider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg