mandag 23. februar 2015

Hvit maling med kvistlakk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Alltid stort utvalg og god service.

Den kan brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk , på nytt og gammelt underlag. Gjør heller jobben skikkelig med en gang kjør på med grunning med kvistlakk og strøk maling over. Du vil bli mest fornøyd med resultatet da. Er det mye kvist ville jeg vurdert to strøk grunning og.


Det kommer veldig an på malingen hvor mange strøk man trenger, men jeg tar alltid minimum 2. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett. For å oppnå et godt resultat må kvistlakken brukes i to trinn – først et lag som sperrer, og deretter et lag som forsegler.


Legg merke til at et tykkere lag med kvistlakk ikke gir samme isolerende effekt.

Påfør kvistlakken med pensel på hver enkelt kvist. Ikke stryk over hele overflaten. Når den har tørket er det bare å behandle treverket på vanlig måte, med grunning og maling.


Dette er spesielt viktig når du skal male med lyse farger, men du vil også kunne oppleve fargeforskjeller selv om du maler med mørkere nyanser. Vinduer og dører: Ved maling av vinduer og dører med linoljemaling bør man være oppmerksom på at ved lukking for tidlig, kan de “lime” seg sammen. Vi anbefaler som et tiltak vaselin eller talkum på falsen. Beckers har en sperregrunn fullt på høyde med Jotun, men har ikke turt å gi noen garanti før nå, når de ser at Jotun tør med et litt dårligere produkt.


Det er viktig å la de tørke godt! Min erfaring er at på eldre panel, med fine kvister går alt veldig bra, mens det på nye store kvister har lett for å bli gjennomslag selv med god maling og grunnarbeid. Fettstoffene fra såpen må vaskes vekk før maling.


Deretter behandles taket med kvistlakk eller sperregrunn og to strøk vannløselig maling. Et hvittet tak som er blitt behandlet med hvit beis eller panellakk, kan ligne på et lutet tak, men er mindre problematisk å male over. Hovedsaken er å sperre kvistene før maling , og den jobben gjør begge typene godt. Hva man velger av maling videre er irrelevant for hvilken kvistlakktype en skal velge.


Og oljebasert heftgrunn hjelper ikke mot kvistblødning. I glipper mellom bord brukes en føyelig sparkel, for eksempel hvit akryl. Denne legges først når du er ferdig med å pusse, sier Sørensen.


Så er grunnarbeidet lagt.

Jo mattere maling , jo bedre dekker den underlaget. Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her! Da vi skulle male den i våres hørte vi med malingsbutikken om vi trengte kvistlakk.


Siden det var flere år siden det var gjort (panellakken) vi sa ihvertfall år for jeg vet ikke når det ble gjort. Du kan se forskjell på behandlingene. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning.


Kvist- og sperregrunn. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk , på nytt og gammelt underlag. Produktet begrenser muligheten for gjennomslag fra kvister.


Jeg får MASSE mail fra folk som lurer på hvilken hvitmaling de skal velge til veggene sine. Det kan ikke jeg svare på, men jeg deler gjerne mine erfaringer, så. Mal panelet med Ambiance SuperFinish maling som er beregnet på panel, og velg glansen du ønsker. Velg glans for matt utseende og for halvblank.


Påfør malingen først med malerull og etterstryk med en pensel som er dyppet i maling slik at du dekker not og fjær. Mal 2–bord av gangen med rull og etterstryk før malingen tørker. Hvit høyglanset listverk. Dekk til med maskeringstape ved gulvlister, terskler og andre steder som ikke skal males. Gulvet må være helt tørt før du begynner å male.


Stryk et tynt strøk maling med bred pensel langs gulvlister og de andre kantene der du ikke kommer til med rullen. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg