mandag 16. februar 2015

Madam stoltz bord

Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus. Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Se ukens gode tilbud nå. Alltid design i kvalitet.


Be inspired by the MADAM STOLTZ atmosphere and the sense of HOME SWEET HOME. Istället har drivkraften legat i kreativitet, fantasi och ett äventyrligt sinne, kombinerat med en djup fascination av den asiatiska livsstilen och förmågan att ta tillvara de möjligheter som dyker upp när du är på resande fot. Kreativitet og fantasi er drivkraften bak selskapet, kombinert med fascinasjon av den asiatiske livsstilen.


Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Innehaver Pernille Stoltz henter inspirasjon fra Asia, og varene har et etnisk og bohemsk design. Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home.


Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Kjøp bord hos Trademax. Populära drinkvagn rund i mässing och vit marmor. Serveringsvagnar och soffbord med hemleverans. Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt till bästa pris!


Madam stoltz bord

Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du bruk av. Your favorites has been added to the basket. Go to basket × Something went wrong!


Bord med glasskiva ger ett väldigt luftigt intryck och borden är perfekta för dig som ibland har behov av mer avställningsyta. Det skønne bornholmske designfirma, som altid er mestre i at levere en lækker, bohemet og rå indretning med alt fra lysestager. Madam Stoltz för dig som tycker om dansk inredning. Side tables in natural rattan wicker, black plywood and black iron frames.


Madam stoltz bord

This product is a set of two tables in different sizes. Det driftes i dag av henne og hennes mann. Målet er å inspirere forbrukerne med spennede interiør og etniske produkter. Materialet er i bambus og glas, farven er i natur og glas og der passe r perfekt som et lille sofabord eller som sidebord. Vi leverer fragtfrit i Danmark.


Såfremt sofabordet er på lager vil leveringstiden være 5-hverdage. Ved længere leveringstid vil dette blive meddelt fra vores kundeservice. Spisebordet er et viktig møbel i hjemmet.


Madam stoltz bord

Her samles vi til flere måltider iløpet av dagen, og ofte bruker vi et bord til litt mer enn bare mat. Vi bruker det som hjemmekontor, ungene tegner og leker og ikke minst samles man rundt bordet sammen med familie og venner. Et spisebord skal dekke dine behov i hverdagen men også passe inn i ditt hjem.


Ta en titt blant spisebor sofabor avlastningsbord og skrivebord for å finne nettopp det bordet som passer til hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg