onsdag 25. februar 2015

Rulling av duker

Vi har til kjøkken, bad og stue. Duker - Alltid mange varianter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Rulling av duker 0-meter.

Se større kart for rulling av duker. Søk etter rulling av duker ga Gult treff. Ut februar gir vi rabatt på vasking og rulling av duker. Velkommen til oss på renseriet! Ditt lokale vaskeri – når renhet betyr mest!


Vi drifter et vaskeri som tilbyr vask av dyner, filleryer, små tepper, overmadrasser og lignende. Miljøvennlig våtrensing, vask og rulling , utleie av duker , skjorteservice. I våre vaske og renseprosesser brukes det kun miljøvennlige produkter. Vi tar på oss oppdrag både fra bedrifter og private husholdninger.


Vask og rulling av duker - Klippekort avtale. I andre tilfeller eier kunden tekstilene selv. Her er vi åpne for alle typer avtaler. Vær oppmerksom på at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke funksjoner på våre nettsteder og tjenestene vi kan tilby.


Viktige nettsteds-informasjonskapsler Disse informasjonskapslene er strengt nødvendige for å gi deg tjenester tilgjengelig via vår nettside og for å bruke noen av funksjonene. I tillegg vasker vi og ruller private duker , og vi leier ut duker til selskaper. I våre lokaler på Singsaker i Trondheim, driver vi nå samdrift med Seniorbutikken.

Renseriservice jobbet i begynnelsen hovedsakelig med vask av salongtepper samt med noe rulling av duker og sengetøy for andre renserier. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk.


ATS tilbyr vaskeritenester til verksemder og einskildpersonar. Vaskeriet har faste bedriftskundar og eit stort tal privatkundar gjennom året. Håndvask av alle typer tepper og kelimer, reparasjon, verdivurdering og takst. Effektopplysningene viser maksimalverdier fra laboratoriemålinger. Bruk av vaskemaskiner og tørketrommel.


Sammenlegging og bretting av tøy. Til arbeidssøkere tilbyr vi en trygg og meningsfylt hverdag der det er mulig å utvikle egne ferdigheter. Til bedriftskunder kan vi etter avtale tilby henting og levering av arbeidstøy, duker , sengetøy etc.


Vi renser alt av garderobetøy, skinnklær og gardiner til vask av duker og tepper. Vi garanterer at ditt tøy blir renset fagmessig. Sølve utfører vaskeritjenester for institusjoner, bedrifter og private – og har utleie av sengetøy, duker , servietter og matter.


Kontakt oss for pristilbud på vask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg