torsdag 19. februar 2015

Speil med ramme

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Mange forskjellige speil til god pris.

Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Nye kunstnere, kampanje på innramming, nytt nettsted og. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse.


Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Du kan for eksempel sette et stort gulvspeil eller veggspeil overfor vinduet og la det fylle rommet med naturlig sollys. Hos oss finner du små, store, runde, firkantede, smale og brede speil med rammer i flere ulike farger.

Kort fortalt: vi har noe enhver. Svært solid speil med ramme av hvitlakkert MDF. Veldig moderne, elegant og slitesterkt materiale. Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online. Her finner du speil med gull ramme , et rundt speil , et speil med sølv ramme eller hvitt speil.


Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss. Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss.


Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse. Mest populære er de enkle modellene i svart og hvitt, som alltid smelter inn uansett interiør. Det er absolutt ikke feil å satse på et sikkert kort når det gjelder basen i interiøret. Vegger, gulv, lister, rammer og speil kan med fordel gå i nøytrale toner så du enkelt kan forandre stilen med andre innredningskomponenter.


Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap.


Beste Priser Med Handlesmart! Artikler i hvitt gjør at den passer godt sammen med alle de forskjellige.

Stort utvalg av speil , bilder og bilderammer. Med speil kan du få et mørkt rom til å bli lysere, for eksempel. En annen effekt som du kan oppnå ved hjelp av innredning med speil , er at små rom plutselig føles betydelig større og luftigere.


En av tidens helt store speiltrends er å bruke speilet som en form for veggpynt, som erstatter det klassiske maleri eller rammen med plakaten f. Husk å sette opp bra belysning så du kan se alle små detaljer. Det aller viktigste å tenke på når du velger et speil er at det passer til ditt hjem og din personlighet. Vi har lakket speilet med en klar, silkematt lakk - for å binde fargen og for at det skal være lettere å støvtørke. Speil i innredningen.


Vi legger en smal stripe med Tec for å lime speilet til rammen. Foto: Kristin Sørdal Vis mer. Lim Vi limte speilet i det utfresede sporet ved å legge en tynn stripe med Teci utfresingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg