fredag 6. februar 2015

Lillunn pledd

Lillunn pledd

It started with traditional knitwear and the Marius pattern is the most wellknown. Today we still carry a selection of heritage patterns in our range. Bear Jaquard Blanket. Kolleksjonen av pledd , plaid-à-porter, oppnådde enorm interesse både i utlandet og i Norge.


Bruken av pledd var inspirert av bruken av pledd på dekk på cruiseskip. Praktisk og varmt Ullsjal med lommer. En størrelse - passer alle. Et naturlig gave-valg for hun som har alt. Ren ny ull - den beste, reneste, og naturligste måten å holde seg varm og vakker.


Designet av Lillunn of Norway. Vi har nå fått inn lekre ullpledd fra Lillunn. Available in blue and grey. Lillunn sitt opprinnelig merkenavn Lillunn Sport har vært en viktig inspirasjon for Kaja, som har lett frem referanser og ideer fra det år gamle arkivet på Lillunn fabrikk.


Lillunn pledd

Produktet ble lagt til i handlevognen. De er satt i produksjon og vever i dag stoffer for bl. Høie flyttet produksjonen av Bergerpledd først til Riga, for å senere flytte produksjonen lenger sør til Kaunas i Litauen.


Kjøp sitteunderlag og norsk pledd i ull, Marius matboks og termokopp, termos på nett som gjør hjemmet ditt enda koseligere. Levering til hele verden fra Norge! Høsten er her og vi har fyllt opp med ullponchoer og pledd i fabrikkutsalget! Lillunn , som eies av Vigdis Yran Dale, har for øvrig en liten fabrikk. Pledd til restaurant, hotell og bar.


Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Enkel og billig handel på Cellbes. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Kvalitet, samhold og trivsel med deilige lammeullspledd fra Lillunn - se mer info her. Elvang julegavekatalog her.


Er du nysgjerrig på hva et stort antall personer har valgt som julegave? Rosendahl gavekatalog her. La deg inspirere med kvalitetsprodukter fra Cemo her. Se den flotte julekatalogen fra Bregmos her. Lillunn Marius Kids NVRLND OnePiece Oslomade Porsgrund Princess Pure Norway Rauma Seeme Story.


Nå bruker Pedersen lokalet til produsere klær og interiør for Lillunn og sitt eget merke, E S P. Stort utvalg Mariusprodukter til barnerommet. Våre Mariusprodukter har det originale mønsteret. Bestill på nett, hent i butikk, rask levering! Marius mønsteret, både på PURE sine DAB radioer, og her på Lillunn pledd :-) Jump to. Sections of this page.


Serien ønsker å fremme norsk kunsthåndverk, design og. Rimelige priser og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg