torsdag 26. februar 2015

Rimelige rammer

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Sjekk ut Rimelige Rammer. Vi knipser bilder hele tiden.

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Med en haug med fine rammer i ulike størrelser kan du skape en skikkelig heftig og personlig bildevegg med dine aller beste bilder. Hos oss finner du en rekke rimelige varianter i stilrene modeller. Har tenkt å gå til innkjøp av noen plakater på Allposters.

Kunne ha tenkt meg å ramme inn de plakatene, mens synes rammeløsningene til Allposters er litt vel dyre. Fra våre yngste år av ønsker vi klare rammer. Det ligger som kjent i et menneskebarns natur å tøyle grenser. For å utvikle en sunn retningssans, er vi derfor avhengige av foresatte som forteller oss hva som er rett og galt, hva som er lov og ikke.


Her finner du vårt store utvalg av rimelige bilderammer. Dette er ferdigrammer som leveres med vanlig glass. Velg mellom trerammer, aluminiumsrammer og komposittrammer.


Perfekte til bildeveggen! Prøv gjerne å kombinere forskjellige rammer på samme vegg. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Flott sett med stk. Det er både enkelt og raskt å skifte plakat i rammene.


Rammene er vertikale, og har plakatformat 50xcm.

Obs: Har du først hengt opp ei bildehylle, får du sannsynligvis lyst på flere. Med bildehyller kan du nemlig vise frem flere bilder uten å bore enda flere hull i. Hos Partiutsalg finner du et godt utvalg, stilige og rimelige rammer. Trerammer: Våre trerammer finnes i klassisk svart, hvit, ubehandlet furu eller eik. Vi selger denne flotte rammen i hele formater!


Plakatformat A A A 40x4 40x9 60x6 A 50x7 Aog 70x1cm. Akkurat nå har vi også inne et parti til format A0. Norges mest solgte plakatramme er billig.


Pris sammen med brukervennlighet gjør plakatrammen til Skilt displays bestselger. Vi vil gjerne at du skal finne den kofferten eller bagen du leter etter. Derfor har vi satset på et bredt utvalg. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo – dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser.


Rammer Ferdigrammer i alle mulige størrelser. Uansett om du vil ramme inn et vakkert postkort, en av tegningene til barnet ditt eller noe annet, så kommer riktig ramme til å framheve bildet akkurat på den måten du ønsker. Har du noen gang prøvd å bytte farge på rammen for å se hvilken forskjell det gjør for motivet? Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.


Vi har rammer i mange farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg